8 In Lingon om.....

En lillejuldagens

Lillejulafton och storm ute. Det viner av vinden och mina stackars klätterrosor skrapar på en metallplåt och ger ifrån sig ett klagande ljud som jag blir lite rädd av på kvällarna. Men inne är det mysigt och varmt och jag tänker endast gå ut för att proviantera lite extra. Mitt uppdrag till julbordet är bröd och det ska nog gå att ordna. Eller så får jag baka.

Ibland blir det bara tokigt när man ska fotografera sig själv. Inga bilder blir bra utan mähäminen sitter klistrad på ansiket hur man än vrider och vänder på det. Då kan ju ryggen vara ett bra alternativ?

Eller så distrahera med en bunke narcisser i blickfånget? :)

Eller en svängom i svartvitt där jag lyckas dölja en röd brandsläckare och en grön och rosa vattenkanna? Suveränt. :)

Nåja. Det är klänningsdag och den här fina narcissus dress finns ju ute på tradera i både grått och i royal. Jag är lite sugen på att skaffa en i royal också. Bara lite….

Hoppas ni har det bra därute, i julens sista förberedelsedag. Vissa har kanske redan varvat ner och myser med clementiner och choklad? Hur som helst, kör försiktigt, ta det lugnt och ha en fin fin julehelg!

Jag fortsätter att blogga i lite lugnare mak och så ska det fotograferas ett gäng med familjebilder har jag tänkt. Det känns ju lite optimistiskt att få alla att klä på sig, gå utomhus och frysa ihjäl medan jag regisserar ett foto? Mitt på julafton?

Fast om jag tjatar bra och lovar att bjuda på varmt att dricka efteråt kanske det går fint. Helst något varmt. Och kanske starkt. :)

Kramar och ha en fin dag!

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sanna
  December 23, 2012 at 13:16

  God jul finaste du! :) Kramis

  • Reply
   Lingon
   December 23, 2012 at 13:25

   Detsamma till dig! Första julen i nya huset va? Inte dumt
   kram

 • Reply
  Helena
  December 23, 2012 at 16:18

  Visst är det skönt att vara inne idag! Jag var ute en sväng på stan i stormen och det var inget vidare. Nu är det mys med glögg, tända ljus och lite julmusik…
  Kramar till dig och ha en fin kväll!

  • Reply
   Lingon
   December 23, 2012 at 18:18

   Riktigt busigt väder och skönt att vara inne. Jag passar på att äta upp storebrors julklapp. Måste sluta. :)
   kramar och trevlig kväll!

 • Reply
  Anne
  December 23, 2012 at 18:49

  Gillar din dagens jättehärlig – du ser både vintrig och julig ut :) Här har det äntligen slutat snöa och det var inte en sekund för tidigt!
  Tusen kramar

  • Reply
   Lingon
   December 23, 2012 at 18:55

   Tack vad roligt att du gillar den. :)
   Här blåser det mest nu tror jag, viner fortfarande runt knutarna.

   Kramis!

 • Reply
  Angelin
  December 23, 2012 at 22:14

  Du er nydelig!
  klem og god jul<3

  • Reply
   Lingon
   December 23, 2012 at 22:55

   Tack fina!
   kramar och God Jul

  Leave a Reply