6 In Lingon om.....

blandad fredag

Godkväll!

Jag sitter och funderar lite. På året som gått och hur var det egentligen? Ett bra år trots att det var jobbigt med brutalaste separationen i mannaminne. Men ändå bra.. :)

Det ska nog funderas lite till, men det är en härlig känsla. Bra?

Och nästa år? Hur kommer det bli? Kommer jag att att komma i dessa übersöta shortsen från Odd Molly SS4? Kommer världen att gå under? Kommer jag att behöva köpa nya sommardäck?

Högt och lågt.

Dagen har inneburit Malmöbesök, julpyntpårea-shoppande och tyvärr blev det inget besök hos min vän på sjukhemmet. Han kände sig för nere för att träffa folk och jag blir så irriterad och vill bara åka dit och ruska om honom. Men så gör man inte. Det blir fler tillfällen.

Jag får väl skicka en blomma i stället?

Eller två?

Trevlig kväll! Här ska bloggenadas och ses på film.

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hilde
  December 28, 2012 at 22:00

  Det var mycket funderingar på en fredag.. Som tur är vet vi inte vad som kommer:)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   December 29, 2012 at 10:45

   Japp. det är nog tur det.
   kramar

 • Reply
  Anne
  December 28, 2012 at 22:05

  Ja du tänk vilket omtumlande år det varit – för oss båda faktiskt :) Jag har med glädje sett hur du utvecklats och börjat landa i dig själv. Du är stark (och klok)!
  Tusen kramar å suss gott!

  • Reply
   Lingon
   December 29, 2012 at 10:45

   Ja. Det är nog så.. och tack detsamma till dig.
   kram

 • Reply
  Runa
  December 29, 2012 at 01:27

  Säger som Hilde, det är nog tur man inte vet vad som händer! “Eventually everything fall into place” har jag sett på en fin poster jag vill ha….det ska jag försöka tänka på…och inte oroa mig så mycket hit och dit. Det är nog (tror jag…fast det är jobbigt också) lite nyttigt att tänka över hur det varit och vart man vill… något jag varit/är dålig på. 2013 blir ett superbra år!! Många kramar

  • Reply
   Lingon
   December 29, 2012 at 10:46

   2013 kommer att bli bra! Vi gör det bra.
   Massa kramar

  Leave a Reply