11 In Lingon om.....

Strax före midnatt

Strax före midnatt dyker den upp.

Den sedan sex timmar “borttappade” plånboken.

Djup lycklig suck…ahhhh…härligt.

Jag har liksom gått ute i mörkret med ficklampa och kollat längs väggrenen där jag gick i går kväll, vänt uppåner på hela mitt hem och ringt alla de där telefonsamtalen man måste ringa. För säkerhets skull.

Jag hade gett upp.

Men så låg den plötsligt där. Precis innan läggdags.

Gud så skönt.

 

Nu slipper jag leva på nyponsoppa i tre dagar framåt.. :)

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Marie
  October 8, 2012 at 01:54

  Hade den legat hemma hela tiden? Ja jag blir tokig när jag inte hittar plånbok , mobilen, nycklar. För att inte tala om när jag sökte igenom halva stan i min jakt på OM-armbandet och som det sedan visade sig – låg hemma hela tiden. Ett annat ständigt let är fjärrkontrollen till tv:n som jag inbillar mig att jag inte kan vara utan och av någon konstig anledning lägger jag den alltid på konstiga ställen… Och sist men inte minst så dräller det av glasögon i det här hemmet – ändå är de alltid borta? Kan visst inte somna inatt heller så jag passar att säga att du var superfin i dagens vackra stass! Och en sak till… Vart tog du själv vägen i headern? Fint nu med men saknar ditt vackra leende :) Sov gott! Ska själv göra ett nytt försök men hjälp av Håkan Nesser. Kramar <3

  • Reply
   Lingon
   October 8, 2012 at 11:07

   Tack söta!
   Plånboken är nu tillbaka tack och lov.
   kramar

 • Reply
  Victoria - Elvira Spekulerar
  October 8, 2012 at 07:35

  Vad skönt att du hittade plånboken, det är konstigt det där att när man har letat precis “överallt” efter en sak, så finns den bara där helt plötsligt, som om ingenting har hänt.

  Jag saknar också dig i headern, den var mycket finare med ditt leende på.

  Kram Victoria

 • Reply
  Anne
  October 8, 2012 at 08:06

  Å hurra verkligen hurra! Måste få veta var så klart ;) Ha det bäst i dag – jag ringer dig efter jobbet.
  <3

 • Reply
  Annelie
  October 8, 2012 at 08:27

  Så skönt du hittade din plånbok!! Sånt kan ju göra en smått galen..puuh.
  Hos oss är maken som vääääldigt ofta “tappar” sin viktiga nyckelknippa..efter intensiva efterforskningar på div ställen av oss båda kommer den fram till slut! (än sålänge, peppar peppar..)
  Ha en fin dag!
  Kram

 • Reply
  Memelie
  October 8, 2012 at 09:21

  Men vilken tur! Hoppas du inte hade hunnit spärra alla kort osv. Vad du måste ha varit stressad och nervös innan den kom fram! Jag vet hur det var senast jag hade tappat bort min. Jag hade lagt den jättefint på bordet på pizzerian hos oss. Sen bestämde sig pappa för att betala, så min plånbok fick ligga kvar. Senare på kvällen inser jag ju att min plånbok är borta och då är pizzerian stängd. Det blev en nervös väntan tills de öppnade dagen därpå och jag kunde ringa. Som tur är har vi världens snällaste pizzabagare. Han hade varit utanför och försökt ringa på, men vårt porttelefon fungerar inte och mitt mobilnummer hittade han inte för jag är inte listad. Å sen bad han om ursäkt för att han öppnat och tittat i plånboken. Det blev en stor chokladask till tack från min sida och nu håller jag hårt i plånboken för sån tur har man nog inte två gånger. Var hittade du din plånbok? Berätta.

  Kramar!!!

 • Reply
  krannina
  October 8, 2012 at 10:49

  Åh, vad skönt att du fick tillbaka den!

  Snygg header!!!!

  Kram

 • Reply
  Annelie
  October 8, 2012 at 18:08

  Åh vilken mardröm. Jag får smått panik bara jag tänker på sånt. Vilken tur du fann på den!!
  Kram

 • Reply
  Stephie
  October 8, 2012 at 23:02

  bästa känslan. att hitta något man trodde va gone forever. men så blir man lite irriterad också. för att den låg där hela tiden och inte alls hade blivit stulen trots att man gått med magont och nervositet en hel dag :P

 • Reply
  Socker, vanilj och en skvätt grädde
  October 9, 2012 at 21:55

  Det är en sådan lyckokänsla när man hittat något som “bara” försvunnit.
  Jag letade efter alla mina kort som jag lagt undan innan semester. Alla de som inte behövde åka med på resan. Tydligen ett bra mycket bra ställe för jag letade i en vecka :)) När jag öppnar en låda så bara låg de. Den lådan hade jag leta i två gånger innan. Kanske det är den lilla hustomten som spelar en ett spratt.
  Tur den kom fram igen!
  Kram på dig!

  • Reply
   Lingon
   October 9, 2012 at 22:05

   Visst finns det nog hustomtar som flyttar på grejorna? :)
   kramar

  Leave a Reply