6 In Bjooti

Ögongodis för kameran och så måndag

BloomTheory Camera Straps

En sån himla überbra affärsidé som jag nästan är sugen på att kopiera i någon form. :) Pimpa din kamerarem och matcha din outfit?

Dessa från BloomTheory är lyx lyx och så fina. Själv har jag en enklare variant i spets som jag försökte fotografera nyss men det gick inte som jag ville. :)

Idag har jag jobbat extra på min lediga dag och varit i en annan stad. Roadtrip och megapackning, precis som på den gamla goda tiden när jag jobbade som egen företagare och bodde i bilen bokstavligt talat. Man äter, fikar och vilar i bilen på en parkeringsplats någonstans. Inte särskilt glammigt alls men trots allt en frihet. Att välja parkeringsplats alltså…

Fast i dag bjöds jag på nybakade muffins med äpple i av min kund så någon eländesromantik kan jag nog inte måla upp just den här måndagen. Lucky me och blogglusten börjar komma tillbaka. Krypandes och ganska sakta men den är där..helt klart.

Ha en fin måndagkväll och må väl.

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne
  October 15, 2012 at 19:35

  När jag “får” en riktig kamera ska den helt säkert pimpas med en tjusig rem hihi. Ha en skön kväll så länge du orkar och sov gott!
  <3

  • Reply
   Lingon
   October 15, 2012 at 19:46

   Tack detsamma…Zzzzzznzzzz

 • Reply
  Madde
  October 15, 2012 at 19:39

  Den till höger var riktigt tjusig. Ha en fin kväll, klemar!

  • Reply
   Lingon
   October 15, 2012 at 19:46

   Visst är den?
   kramar

 • Reply
  Hilde
  October 15, 2012 at 19:51

  Vilken smart idé, helt otroligt att jag inte kommit på det :-D
  Kul att blogglusten är på väg tillbaka, det är inte helt samma utan dig.
  kram

 • Reply
  Linda G
  October 15, 2012 at 20:35

  Jag har ju ingen vanlig kamera. Fotar med Iphonen och den är snart pimpad hoppas jag! Väntar på ett coolt handgjort fodral……Kram

 • Leave a Reply