22 In Lingon om.....

Någonstans i Malmö

20121016-045942.jpgNågonstans i Malmö, mobilia köpcenter.

20121016-050518.jpgTolv bysthållare provade, tio ratade och med det resultatet får Twilfitbutiken högt poäng jämfört med inne i stan. Här fanns massor med storlekar och modeller. Ja, alltså med tanke på mitt personliga rekord….

20121016-050925.jpg…som inte känns så kul egentligen. Men jag kan ändå skratta lite åt eländet. :)

20121016-051251.jpgMen besöket i Mobilia var ju inte förgäves för jag tänkte även spana in den här butiken som enligt rykte säljer Odd Molly och sånt måste jag ju hålla reda på. Tjusigt värre därinne och ett litet försiktigt urval av Mollysar, men ju fler vattenhål desto bättre för en mollygalning.

Och nu är det dags att ta sig hem och försöka värja mig mot fitnessgrannen som tycker att jag ska gå på spinning ikväll. Vet inte om jag vågar? Spinning?!

:-)

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  krannina
  October 16, 2012 at 17:41

  Det där med BH’ar är inte alltid lätt… Hurra för att du fick två med hem :-D

  Spännande med spinning – jag har aldrig provat! Lycka till!

  Kram

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 17:45

   Tack för det! :) nu återstår att vara duktig och slänga två gamla direkt när jag kommer hem. :)

   Trevlig kväll,
   Kramar

 • Reply
  Linda G
  October 16, 2012 at 18:24

  Usch för att prova behå! Och hamnar man på dom större kupstorlekarna blir dom ju så satans dyra med….Kram

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 20:58

   Jaaa, hujeda alltså. Men nu gjorde jag det äntligen. :)
   kramar och trevlig kväll

 • Reply
  Anne
  October 16, 2012 at 19:07

  :D
  KRAM

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 20:58

   Hihi.
   kramar

 • Reply
  Hilde
  October 16, 2012 at 19:42

  Kul att du hittade två stycken i alla fall. Jag känner mig kvävd av nästan alla BHs, så nu är mina Airebra bra slitna kan man säga :-D
  Kram

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 20:59

   Ja, airebra har jag hemma ibland men det ger inte tillräckligt stöd tyvärr…
   Kramar!

 • Reply
  Sanna
  October 16, 2012 at 20:12

  Bra BH är urviktigt tycker jag och då har jag inte värst mycket att komma med. Innan jag gick ner i vikt var mitt problem att det inte finns B eller C kupa med större omkrets än 85 i princip. Sjukt störigt. Som att jag var helt fel med mindre byst och fet omkrets. Hymf!

  Njuta av dina nya fina underplagg! Att känna sig fin under syns även utan på. ;)

  Kramis

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 21:01

   Jag fuskar ofta med att köpa bh, och tycker att det är roligare att lägga pengarna på kläder istället. :) Så nu känner jag mig lite duktig. Har aldrig tänkt på det där att stor omkrets och liten kupa skulle vara svårt att hitta, men nu när du säger det så?

   Trevlig kväll vännen! Hoppas du har hittat myshörnorna i huset.
   kram

 • Reply
  Memelie
  October 16, 2012 at 20:38

  Bh… ett kapitel för sig. För några kilo sedan… hrm… var jag inne i en specialbutik och provade. Hon i affären mätte och grejade och kom glatt ut med en 70F. Jag stod som en fågelholk? Nu har jag nog samma storlek som dig tror jag. Men det är så fånigt att inte en A-kupa alltid är lika stor utan att det beror på omkretsen hur stor den blir. Blir ju skitsvårt att hitta rätt. Kul att du hittade två bra iallafall.

  Kram Lotta

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 21:02

   Ja, hmmm det är knepigt det där. Men jag hoppas att dessa två kommer att bli bra för det kändes lite tajt tyckte jag…fast jo..det blir nog bra.

   kram och trevlig kväll!

 • Reply
  Sahra
  October 16, 2012 at 20:46

  Jajaja Spinning. Skitbra att börja med om man känner sig obekväm på gymet. Mycket lättare att anpassa efter sin egen nivå än att gå på någon annan klass.
  Var stolt över dom där boobsen. Säger bara wowwowwow. Här är en 75ab. Skittråkigt om du frågar mig. Inte mycket till klyfta nä.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 21:13

   Spinning är ju din sport. :) Jag mådde jättebra efteråt passet iallafall även om det inte var så kul egentligen. Första gången.. Fast jag kopplade bort väldigt mycket av vardagen, skönt det.
   Och boobsen, tja det är mest fett. Jag borde ha ca 75B som normalviktig. Men visst jag ska njuta så länge det varar….
   Kram!!

 • Reply
  Madde
  October 16, 2012 at 20:52

  Love “någonstans i malmö” som du vet. Hoppas det en dag kommer ett ställe där jag inte känner igen mig. Fast jag var tveksam här idag, innan du skrev vart du var :) Klem och grattis till köpet

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 21:14

   Jag ska nog få till ett ställe du inte känner till någon dag, vänta bara..!
   kram och trevlig kväll

 • Reply
  Fiona
  October 16, 2012 at 22:43

  Oj! Så bökigt att prova underkläder nu när det är kallt och många kläder ska av och på, pust. Skönt när det är gjort! Tur att jag inte har en fitnessgranne;)
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   October 16, 2012 at 22:56

   Fniss. Jag tänkte faktiskt tvärtom. :) Att vad skönt att det är lite svalt så jag slipper svettas ihjäl i ett provrum. Fast i ärlighetens namn så var det lite kallt.
   kram!

 • Reply
  Angelin
  October 16, 2012 at 22:57

  Hei skjønne!
  Tusen takk for en kjempe fin kommentar inne hos meg! Du har sagt det før:) Men jeg ble like glad denne gangen:) En kjempe fin komplement, fra en av mine absolutt favoritt bloggersker! Så heldig du var som fant deg to bh’er. Det er søren ikke lett.. Og jeg håper sjokoladen smakte godt. Det er viktig å unne seg gode ting når det er nødvendig.
  Klem og god natt!

  • Reply
   Lingon
   October 17, 2012 at 08:42

   Kram söta!

 • Reply
  Katinka
  October 16, 2012 at 23:16

  Åhh, det är inte lätt det där med bh minsann! Jag avskyr också att köpa det, men har lärt mig att gå till riktiga underklädesbutiker där det finns kvinnor som… hmmm… klämmer en på bysten och drar och grejar och får till bästa fiten i motsats till att stå och svettas vilt i provrummet själv. Du hittade ju två i alla fall! Kram

  • Reply
   Lingon
   October 17, 2012 at 08:44

   Absolut är det så. Jag har kommit förbi det där att be om hjälp, det är så bra med dessa riktiga experter som kan plocka fram rätt modell. Det gör skillnaden.
   Kramar och ha en fin dag!

  Leave a Reply