2 In Lingon om.....

Lite Humor och en testpost

httpv://www.youtube.com/watch?v=ifKKlhYF53w

Jaaa, en helt galen film? :)

Jag kollar lite här för att se om postflödet vill uppdatera sig till facebook nu efter lite inställningar.

Gonatt,

L

httpv://www.youtube.com/watch?v=3wBBlwCTqmc&

:)

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise Larsson
  October 31, 2012 at 07:49

  God morgon :-) Solen skiner nu på morgonen…underbart! Du är så kreativ och duktig vad det än gäller…vill oxså vara så. Nu jobbar jag bara och längtar till fredag…är ledig! Åker till Luleå över helgen..har bokat Hjortron att ta med hem…smaskigt! Träffar min kompis Tobbe som också gillar Marilyn Monroe vi brukar botanisera i våra samlingar när vi träffas. Och hans tjej brukar prova mina odd molly kläder jag har på mig. Skitmysigt! Bor hos min sambos syster med familj. Det skall bli kul! Längtar! Ha en underbar dag/Kramar

 • Reply
  Lingon
  October 31, 2012 at 19:14

  Låter som en hääärlig helg!
  kramar

 • Leave a Reply