3 In Lingon om.....

Dagens storverk

Bild från Timarco

Inte nog med att man jobbar som en hjälte. Nu har jag för mig att det ska köpas en ny behå på vägen hem. Huvva. Inte alltid det som jag känner tjohooooo för men nu ska det göras. Just idag har jag på mig den på bilden som är en Triumph lovely minimizer och jag hoppas hitta något liknande. Om nu behågudarna är på min sida. :)

Storverk nummer två är att ikväll ska jag iväg på Body Balancepass. Nu är det träning, sömn och regelbundna måltider som gäller för att må bra. Kul är det inte men jösses…ska det vara så svårt liksom? :)

Det känns ju som att det ska till ett mästerskap i vardag snart. Och inte är det jag som vinner..

Men i ärlighetens namn så ska jag synda på lite choklad nu. Det bara måste till idag.

Kram på er!

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fru Sederblad
  October 16, 2012 at 14:15

  Choklad är aldrig fel. Aldrig. Oavsett.

 • Reply
  Marie
  October 16, 2012 at 14:46

  Att prova bh:ar är en pärs tycker jag. Det bästa är om man redan hittat en bra modell och sedan köra vidare på den :) Lycka till på träningen! Här är det nutellaffrossa just nu :P Kramar

 • Reply
  Anne
  October 16, 2012 at 16:15

  Jag får tre fel av tre möjliga när det gäller mat, sömn och träning just nu :( Träningen börjar i morgon har jag bestämt och om jag inte äter som folk orkar jag ju inte med den. Trots allt gäller det ju att bestämma sig för att ta hand om sig själv och det tycks vara omöjligt just nu?
  KRAM

 • Leave a Reply