5 In Lingon om.....

att klara av spinning och lite annat..

s/s 2013

Naturligtvis måste man ju plocka ihop en outfit? Ifrån Odd Molly s/s 2013

God Morgon!

Jag överlevde spinningen, tjohoo. Inte var det jättekul och ont i rumpan gör det men jag gjorde det och överlevde och brast inte ut i svordomar och liknande. Kanske måste jag gå tio gånger innan jag gillar det? Vi får se.

Nästa utmaning är på torsdag då det blir instruktion i gymmet. Inget utmanande med det egentligen mer än att jag måste hålla käften och inte skoja för mycket med instruktören. Jag drabbas ofta av galghumor på gym och kan säga att jag vill träna precis som killar, dvs brösten och överarmarna? Alltså du har så snygga pecs, hur får jag sådana? Ja, dina pectoraler alltså….supersnygga…får jag känna? Nej känna skulle jag inte säga men allt det andra troligtvis.

Kanske är det ren överlevnadsstrategi från min sida? Att liksom skämta bort det där obekväma när man skärskådas och ska få instruktioner om träning.

Bilden ovan då? Jo det är dags att mala ner det där Odd Mollybesöket i ett inlägg i detalj, och det ska jag försöka göra i kväll.

kramar och ha en fin dag

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anne
  October 17, 2012 at 08:53

  Bra jobbat – hoppas du kommer att tycka om spinning för det är väldans effektivt.
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   October 17, 2012 at 10:55

   Vi får se…vi får se….jag kan nog vänja mig vid det. :)
   kram!

 • Reply
  Shopaholic
  October 17, 2012 at 09:43

  DUKTIG du är!! Bra jobbat, starten är det värsta och att hitta motivationen.
  Ska bli skoj att se ditt inlägg senare från Odd Molly-besöket.
  KRAM Fina!!

  P.S. Tack för din fina kommentar och pepp, behövs kan jag säga….känner mig så otroligt låg just nu.

  • Reply
   Lingon
   October 17, 2012 at 10:56

   Tack söta!

   Och upp med nosen nu. Du är du och du är bra! :) :)
   kramar

 • Reply
  Pernilla
  October 17, 2012 at 20:39

  Vilken fin ny header du gjort! De små söta tagsen är urfina. Kramar

 • Leave a Reply