3 In Lingon om.....

Tyst min mun så får du socker!

Matlagningen har gått fint och hela sex matlådor finns nu att mumsa på i veckan. Jag ska visa lite senare vad jag har lagat. Nu har jag större problem att ta i tu med.

Vi kan kalla henne fitnessdåren, grannen som joggar var och varannan dag och leder spinningpass. Det kan hända att jag i ett ytterst förvirrat tillstånd sa åt henne att terra mig lite till att komma igång med träning. Och terrat har hon gjort lite milt och inte alltför påstötande tills idag. Idag är det dags för mig att krypa till korset och följa med på ett bodybalancepass på gymet.

Jag vill verkligen inte…:( Men ombytt och klar och nu ska jag.

Ses lite senare.

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marie
  September 2, 2012 at 16:03

  Lycka till! det är säkert jättekul :) Kramar

 • Reply
  krannina
  September 2, 2012 at 16:37

  Oj, vad flitig du är med matlådor!!!

  Hoppas att det blir roligt på gymmet ändå!

 • Reply
  LiseLotte
  September 2, 2012 at 16:40

  Jag är så nyfiken på vad du har för gott i lådorna. Och duktigt gjort tycker jag.
  Träningen skulle göra mig skraj också. Men jag tror du klarar det där galant. KRAM

 • Leave a Reply