6 In Lingon om.....

Påväg mot tattooland

20120912-123635.jpgSå är vi på väg och Anne ska få sin efterlängtade tatuering på skuldran och jag följer med med alla mina mollypaket som ska lämnas in på posten. Höstsol, japp nu säger jag ordet höst och en lyftkran med på bild. Ni som har läst här ett tag vet ju att jag gillar stora maskiner med spakar och helst vill jag köra en själv. Så stor som möjligt.

Nästan lika mycket gillar jag koftor och hoppas på att kanske prova någon Odd Molly om det går att hitta. Eller ska jag bara gå en strandpromenad, fika och hoppas på att få krama Josanne.

Ha det gott!

3 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  AnnaSC
  September 12, 2012 at 12:51

  Hade du min morbror gått i pension skulle jag bett honom ha dig som PARO en dag på sitt jobb i Södra Sandby i stenbrottet. DÄR ÄR STOOOOOOOOOORA MASKINER!

  • Reply
   Lingon
   September 12, 2012 at 12:57

   Det hade jag tokgillat! ;) åh vad roligt!

 • Reply
  Anette
  September 12, 2012 at 18:46

  Åhh, vilka läckra stövletter!!
  Märke??

  Kram

  • Reply
   Anette
   September 12, 2012 at 18:53

   Mexicana! ;-)
   Det borde jag fattat direkt…blink blink

   • Reply
    Lingon
    September 12, 2012 at 19:24

    Precis! Fniss. De är så snygga ju. :)
    Kram!

 • Reply
  Sofia
  September 13, 2012 at 09:07

  Om du hade haft lite närmare hit kunde du provkört både det ena och det andra här… Stora maskiner det är grejen det… (tycker även alla barn och ungdomar på mitt jobb) Det är många som vill klappa och provratta grävis tröskan
  och de stora traktorerna

 • Leave a Reply