17 In Lingon om.....

När ursäkterna tar slut…

Bild från HM

Ja nu börjar ursäkterna tar slut…attans. Igår handlade jag lite träningskläder på HM, just den här tröjan faktiskt och idag åker jag tillbaka för att byta till en mindre storlek. Det kan väl nästan räknas som ett framsteg att jag är mindre än jag tror? :) :)

Ett gymkort är beställt och så har jag bett min granne fitnessdåren att bli min personliga coach fram till nyår. Jag behöver någon som tjatar lite på mig och undrar hur det går. Några små personliga mål finns men framför allt gör jag det för kroppen. Den behöver lite vård och kärlek den också. Jag bor ju i den?

Men jag vill verkligen inte träna. Egentligen. Hur lång tid tar det innan man tycker det är skönt efteråt? Jag väntar liksom på det.

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Sanna
  September 20, 2012 at 13:43

  Go girl och gud vilken snygg träningströja! Det jag jobbar mycket på att är att tänka hälsa och att det är en bonus om man går ner och/eller håller vikten. Träning ska vara något som får en att må bra/bättre och förhoppningsvis även är en skön och lite kul stund. ;) Det ska vara något man gör för sin skull och inte för att folk ska tycka att man blir snyggare/smalare. Det blir på något sätt mer lustfyllt om man stänker så tycker jag. :)

  Kramis eller jag bör inte skriva så!? Fast jo du är jo go och kramvärd ;)

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 13:50

   Krama på bara. Jag tar tillbaka det där genast, bara förvirrande. :)
   Kram

   • Reply
    Sanna
    September 20, 2012 at 14:44

    Så bra! :)

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 15:20

   Precis. En skön stund och bara för sig själv. För att man ska må bra!
   kram!

 • Reply
  sofia
  September 20, 2012 at 13:48

  Jag skulle säga krasst att det tar ca 6 månader för hjärna o kropp att genuint njuta av träningen – endorfinerna kommer!!
  Sen kommer du LÄNGTA till nästa pass på gymmet, o massa andra saker faller på plats; exempelvis så äter man automatiskt bättre för man mår pyton av skräpmat plötsligt, på riktigt. Sen blir det mycket roligare att shoppa kläder, du sover bättre och att unna sig nåt gott ibland känns bättre, och plötsligt är axklar och huvud mer högburet, man diggar sig själv mer för man mår bättre.
  Lycka till!
  Sofia

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 15:20

   Det låter riktigt bra det där Sofia!
   Då ska jag kämpa på för jag vill ha en tränande livsstil och sköta om mig själv lite. Det är dags nu.
   Tack för peppen!

 • Reply
  Maja
  September 20, 2012 at 17:32

  Jag skulle vilja påstå att det är individuellt. För mig kommer aldrig det där endorfinet i tillräcklig mängd. Jag har vid ett tillfälle tränat tre gånger i veckan under drygt två år för att bara tvärt sluta utan att ens bry mig. Och har gjort liknande vid fler tillfällen. Det blir bättre när jag är i ett läge där träningen går bra och jag är i form, men trots det tycker jag alltid att träning är dödstråkigt.
  Jag koncentrerar mig mer på resultatet, för man orkar faktiskt mycket mer och kroppen blir märkbart bättre. Om man inte går ner i vikt så “fastar kroppen till sig” -om du förstår vad jag menar. Och så försöker jag mer med vardagsmotion, går mer, cyklar mer mm för det gillar jag i alla fall.

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 19:19

   Tack för tipsen!
   Jag hoppas på att få en tränande livsstil. Det vore superbra.
   Trevlig kväll

 • Reply
  Marie
  September 20, 2012 at 19:04

  Härligt! Just den tröjan fast i lila och i XL finns här :) Trodde jag köpt en M och opptäckte några veckor senare att det var en XL:)) Är det då man borde skaffa glasögon? :) men, den är skön att hasa omkring i på mina PW´s. Kram och ha en mysig kväll!

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 19:21

   Jag har en i lila också, älskar den.
   Kramis

 • Reply
  Natascha
  September 20, 2012 at 19:28

  Jag tycker att den sköna känslan infinner sig redan efter första träningspasset, mitt problem är bara att jag ständigt glömmer bort det.Jag hittar på en massa ursäkter för att slippa träna, den vanligaste är att jag är för trött och glömmer bort att jag vanligtvis känner mig både pigg och glad efter ett pass. Att det ska vara så svårt att komma ihåg det. Kram

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 21:28

   Jag känner väl igen det där med ursäkter.. Min är oftast att jag är för utmattad att jag känner mig så svag och ynklig att jag inte vill träna.
   Men jag hoppas att piggheten kommer.
   kramar!

 • Reply
  Kamilla
  September 20, 2012 at 21:18

  Snygg tröja, jag vill ha en lila sån, naturligtvis!
  Träna, ja tyvärr så måste jag säga att det är skittråkigt! jag är periodare, låånga perioder utan träning och så några kortare med! Det blir mycket snack och liten verksamhet här, det måste erkännas!
  Men jag tror faktiskt att man på sikt mår bättre både i kropp o knopp om man gör något! Men jag tror också att det faktiskt kan räcka med dagliga promenader!
  Fast inte ens det orkar jag :-( Och nu fasar jag för kylan, ikväll har jag mest lust att gå i ide o vakna i slutet på april hi hi!
  Jag hoppas det går bra för dig med träningen, lycka till!

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 21:30

   Visst vill man gå i idé? Ikväll ville jag gå och lägga mig strax efter 19 men har kämpat mig fram tills nu. Jag är egentligen väldigt bra på att prata om träning men mindre bra på att utföra det. Hoppas att lusten kan infinna sig.
   Tack detsamma, lycka till så ska vi nog överleva vintern?
   <3

 • Reply
  Linda G
  September 20, 2012 at 21:24

  Snygg träningströja! Jag tycker att det är skönt efter första passet! Mindre skönt är det att ta sig i väg;) Kram

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2012 at 21:30

   Verkligen mindre skönt att ta sig iväg. :) Men nu har jag en snygg tröja i allafall..hihi
   kram!

 • Reply
  Memelie
  September 20, 2012 at 21:38

  Jag tycker alltid det känns skönt efteråt, det är liksom mer det där med att man ska ta sig iväg och under träningen som är knixigt. Men efteråt är jag glad som en lärka. Då är det ju över… tills nästa gång. Men du har rätt taktik. Det är lite roligare att träna med snygga kläder.

  Kram!!!

 • Leave a Reply