17 In Lingon om.....

Trollsländor, tungsinne och vackert

Kvällen är vacker och varm. Jag gör ett försök att fota trollsländor och pratar med en granne med hund. Jag vet inte vad det är med mig, men allting är ledsamt ikväll. Ingen idé att jag låtsas något annat. Men i morgon blir en ny dag och då hoppas jag på lite bad. Men för nu tillåter jag mig att gå sönder en stund och vara trasig av sorg.

Inte muntraste inlägget men vad ska jag säga?

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Helena
  August 18, 2012 at 21:30

  Kramar i massor från Blekinge!!

 • Reply
  Susanne
  August 18, 2012 at 21:33

  Kram på dig, det blir bättre ska du se. Vilka vackra bilder:)
  Susanne

 • Reply
  AnnaSC
  August 18, 2012 at 21:34

  Kram kära vän.
  Så är det ibland får man gå sönder och så får man hoppas att den nya dagen blir bättre.

 • Reply
  Linda G
  August 18, 2012 at 21:46

  Fantastiska bilder på trollsländan! Vissa dagar liknar skit, det bara är så. Tur att det brukar gå över…..Kram

 • Reply
  Memelie
  August 18, 2012 at 22:00

  Livet går upp och ner och vissa dagar vill man bara stryka ett streck över och glömma att de fanns överhuvudtaget. Tråkigt att du haft en sån idag. Hoppas du mår bättre i morgon!!!

  Många varma kramar!!!

  Lotta

 • Reply
  Josanne
  August 18, 2012 at 22:03

  Underbara bilder! Stämning. Känsla. Hoppas också att det ledsna är borta imorgon. Jag inbillar mig att man måste ha sådana dagar också, för att det bra ska bli ännu bättre. Liksom. <3

 • Reply
  Jeanette
  August 18, 2012 at 22:09

  Åh, kära du! Tyvärr kommer de där rackarns dagarna oxå….tror du gör helt rätt i att tillåta dig att vara ledsen. Hoppas morgondagen blir en bättre dag.

  Fantastiska bilder!

  *kramar om*

 • Reply
  Hilde
  August 18, 2012 at 22:23

  Underbara bilder och snygg frilla! Tyvärr finns det sådana dagar, men jag hoppas det känns bättre i morgon.
  Kram<3

 • Reply
  Lingon
  August 18, 2012 at 22:33

  Tack söta fina ni. <3<3<3
  Det värmer så otroligt fint av alla era goa hälsningar så jag säger tack som bara den och hoppas ni har det bra därhemma hos er.
  Kram och gonatt!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • Reply
  Elsy
  August 18, 2012 at 22:33

  Ja men så är det ju med livet både vackert och ledsamt och ibland samtidigt också. Så fina bilder känner verkligen sommarkvällen i dem och den är härlig även här vill inte gå in fast jag måste.
  <3

 • Reply
  Angelin
  August 18, 2012 at 23:18

  Ja, det går i bølger med oss kvinner. Det er godt at vi kan være ærlige i bloggen, og ikke alltid bare skryte over hvor fantastisk vi har det. Det liker jeg! Jeg håper at du føler deg bedre i morgen, fine Lingonbæret.
  Håret ditt så kjempe fint ut, og takk for nydelige bilder.
  Diger klem fra meg:)

 • Reply
  Madde
  August 19, 2012 at 01:14

  För det första tycker jag inte alls att frisyren ser dålig ut och nu är det dessutom ditt fel lite att jag hastigt och lustigt blev klippt idag! Bilderna är helt underbara, guud vad vackert där är! Visst är det ledsamt och så ibland och jag håller med ovanstående kloka kommentarer att det blir ju bättre så småningom. Lätt att säga men faktiskt brukar det ju alltid vara så. Storklemar och så hoppas vi på bad i morgon, ok?

 • Reply
  Sanna
  August 19, 2012 at 10:01

  Som alltid fina bilder. Och ja där skymtade vi nya frissan och jag tycker det ser fint ut. :)

  Vissa dagar är bara sådana. Är själv i en konstig period med semester, jobb och flytt i en röra som gör mig hyfsat förvirrad. Jag försöker bara ta vara på stunden. Mer kan jag inte göra. Hoppas du vaknar och känner dig bättre idag!

  Vilken dag i veckan passar dig? Börjar få lite uppbokat och vill ju inte missa vår dejt. ;)

  Kram

 • Reply
  Nena
  August 19, 2012 at 10:16

  Vissa dagar och stunder är bara så och måste få vara! Bara man inte fastnar i dem gör de nog nytta också i något slags läkningsprocess!
  Trollsländor och tranor är magiska för mig. Känner någon slags koppling till urtida rötter när jag ser dem! Trollsländor samlar jag dessutom på (inte levande då förstås) och min samling utökades igår…. Har inte många men utsökt vackra i min samling!
  Kram

  • Reply
   Nena
   August 19, 2012 at 10:16

   Glömde säga att dina bilder är underbara!!!

 • Reply
  Mags
  August 19, 2012 at 10:18

  Kramizar i mängd!

 • Reply
  Fru Sederblad
  August 19, 2012 at 10:53

  Så vackra bilder… till och med de på din nya frisyr ;-). Du är ju jättefin!! Ibland är inte humöret på topp, men det vänder. Hade du varit här hade du fått en bamsekram, en kopp kaffe och några turkisk peppar att knapra på. Kram!!!

 • Leave a Reply