3 In Lingon om.....

Sista Augustikvällen – kura skymning och fullmåne

Idag har jag varit dålig på att uppdatera bloggen. Dagen har gått i racerfart och så stod tågtrafiken still när jag skulle ta mig hem.

Väl hemma och på något sätt dödstrött så inser jag att om jag sätter mig ner i soffan kommer jag somna på studs så jag lyckades spontanbjuda över tre grannar och vi har suttit ute och pratat hela kvällen fram tills 22.30.

Om allt eller inget egentligen, vad vi sysslar med på jobben eller vad som hänt hemmavid och ska vi inte klippa lite häck i helgen och grilla korv? Om hästar och lumumba och havererade bilar, för små kappor och om vilken månad som är tråkigast. Om månen lyser starkare nu än för en timme sedan?

Jag tror jag börjar att landa här hemma lite nu efter resan. Landa och slappna av. Så skönt.

Gonatt från mig och vi hörs i morgon!

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Memelie
  August 31, 2012 at 22:56

  Att landa låter skönt. Sov gott!!!

  Kram Lotta

 • Reply
  Socker, vanilj och en skvätt grädde
  September 1, 2012 at 00:14

  En skön avslutning på dagen efter rivstarten i morse.
  Tur det finns trevliga grannar:))
  Natti, natti på dig!

 • Reply
  Nena
  September 1, 2012 at 08:43

  Mysigt!!!!
  Kram

 • Leave a Reply