3 In Provningar

Sapphire

20120822-032912.jpg

Den är fin. Väldigt fin färg den där sapphire som jag har gått och längtat efter i Odd Mollys höstkollektion och idag blev det ett snabbt första möte med den blågröna härliga färgen på lunchen som intogs i närheten av Folk i Malmö. Bortsett från det så är det jobbkickoff, möten och planeringar och det märks att folk börjar komma igång så sakteliga här på jobbet. Som ett stort gammalt kvarnhjul som knagglar runt och forslar med sig än det ena och än det andra.

Och där tog min fikapaus slut och jag rusar vidare. Vi hörs i kväll om ni vill.

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vivvi
  August 22, 2012 at 21:20

  Härlig färg och lilla hjärtat sist i inlägget matchar ju perfekt :)

  Ha en trevlig kväll
  kram
  /Vivvi

  • Reply
   Lingon
   August 22, 2012 at 22:23

   Klart jag ska matcha hjärtat. :)
   kram och ha en fin kväll du med

 • Reply
  Nena
  August 23, 2012 at 15:49

  Och jag har fortfarande inte provat min. Skäms!!! Men fiiin är den!
  Kram

 • Leave a Reply