14 In Lingon om.....

Lingon, nymf och en stökig hall

Jag har sett lingon. På riktigt. :) Och nu är jag hemma igen efter en skogstur och bad. Ville bara kika in här en stund innan jag börjar röja i hallen där saker samlat sig på ett mystiskt sätt. Man skulle kunna tro att jag varit bortrest i månader och dumpat allt mitt bohag innanför dörren.

Men först innan jag ska vara lite duktig så måste jag prova Nymf nosleeve dress i multi som jag har sprättat upp en del sömmar på och nu har snälla grannen hjälpt mig att sy i hop den igen. Storlek tre som är omsydd till en rymlig fyra skulle jag tro. Dessa var ju så små i storlek. Något stygn till ska nog till och sen blir det uppsköljning och strykning så försvinner de små hålen efter sömmarna i tyget.

Och vilken värme det är? Helt otroligt och blommorna står och kvider så jag måste gå och vattna. Vi hörs lite senare…

kramar

3 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Louise Larsson
  August 19, 2012 at 19:53

  Tjohoo! Snygg du är i din nya frisyr! Tack för din fina inbjudan det ser jag verkligen fram emot. Helgen har varit fantastiskt varm och solig. Härliga vänner kom på lördagen och vi åt Racklett smultron/Hallon glass “homemade”. Det blev sent gästerna sov över……satt just och såg en film om Pandorna på kunskapskanalen….gud så söta djur!!!! Fixa lite med Tradera paket nu innan David Copperfield serien! Härlig kväll till dig!

  • Reply
   Lingon
   August 20, 2012 at 10:34

   Låter som om du har det superfint!
   Kramar och ha en go vecka nu så ses vi snart. :)

 • Reply
  Linda G
  August 19, 2012 at 20:31

  Bra att ha en sykunnig granne som kan trolla lite! Den är superfin Nymphen……Kram

  • Reply
   Lingon
   August 20, 2012 at 10:34

   Jag hade gärna haft en klippkunnig också som kunde fixa mitt hår. :)
   kramar och må så gott

 • Reply
  Sofia
  August 19, 2012 at 22:00

  Nymphen är en fin typ… Din granne verkar vara en riktig skatt! Kramar till dig

  • Reply
   Lingon
   August 20, 2012 at 10:35

   Det är hon, verkligen.
   kramar och må så gott du med

 • Reply
  Milott
  August 19, 2012 at 22:00

  Och jag ser lingon på alla bilder, haha! Läste om igår! Bara för att man “klarat det bra” ett tag, innebär det inte att nu är man över det. Det kommer liksom i skov men det blir längre och längre mellan dem! Tänker på Dig och kramar om i tanken!
  Ha en fin kommande vecka!
  Milott

  • Reply
   Lingon
   August 20, 2012 at 10:36

   Nej det är nog så. Och jag håller på att gå vidare och lär mig att släppa lite av det gamla. Det känns skönt och så är det jobbigt så klart. Men framåt går det.
   Många kramar och ha det gott!
   L

 • Reply
  Madde
  August 19, 2012 at 22:21

  Skönt att höra att det samlas hos fler än mig, jag måste verkligen röja lite snart. Och visst var det skönt att bada idag? Jag blev som barn på nytt, haha. Storklemar

  • Reply
   Lingon
   August 20, 2012 at 10:36

   Underbara badväder och jag har nog sett dina fina bilder…
   kramkram

 • Reply
  Peggy
  August 19, 2012 at 23:13

  Jag såg en massa lingon i skogen idag oxå ;-) hallen kan ju lätt “flöda över” jag gjorde en rensning förra veckan bland skor och jackor och nu är det hyfsat ok :-)
  Kram!

  • Reply
   Lingon
   August 20, 2012 at 10:37

   Hallen lever sitt eget liv minsann. :)
   bra gjort av dig.
   Många kramar

 • Reply
  Marie
  August 20, 2012 at 07:33

  Fint! Superbra att kunna sy. Tyvärr inte min starka gren :P Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 20, 2012 at 10:37

   Inte min heller men jag snappar upp lite här och där.
   kram och ha en fin fin dag

  Leave a Reply