11 In Lingon om.....

Kväll i lingonhooden

Ja bilden är gammal men ungefär så. Jag springer omkring utomhus och tittar ner i backen och trädgårdsfantiserar och svär över en kvartett av rossjukdomar och funderar på spaljeér och kaprifol. Allt som ett resultat av gårdagens besök i Flipfloppans paradis. Och så försöker jag tvätta men hjärnan borde kanske tvättas den med så jag kommer ihåg att sätta på torkskåpet någon gång. Blöt tvätt är ju inte vad jag hade tänkt mig?

Men innan kvällens ankomst så var jag i Hässleholm en snabbis och kikade in på Fröken Siv. Flipfloppans fel det också. :) Eller snarare förtjänst för jag hittade en finfin jersey tank som var helt ny och bara hängde där och sa hej till mig.

Visst heter den print tank? Superfin och tack för det Flipfloppan.

salt cardigan

Just nu är det mjuka plagg som gäller för mig och jag är väldigt nyfiken på höstens Salt Cardigan som verkar vara just det – mjuk och skön. 95 % bomull och 5 % elastan.

enwrapme jerseytop

Nyfiken på nr två är enwrapme jerseytop i tencel och bomull. Jag gissar att den är som tadaa-serien kanske? Ska bli kul att prova…

enwrapme jerseytop

Med en lite längre baksida och knytband.

Nehej….om jag skulle försöka komma i säng då då….före tio. Det hade ju inte varit fel alls.

kram på er!

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Hilde
  August 14, 2012 at 21:39

  Snyggt fynd du gjorde där :-) I säng före 10? Fixar du det?
  Kram och sov gott!

 • Reply
  Lotta
  August 14, 2012 at 21:39

  Snygg topp. Du drar dig allt närmre mina hoods. :D

  Den orange saken gillade jag också.

  Är lite kura skymning känsla nu. Oavsett om man vill släppa taget om sommaren eller inte. Känner när jag kör från jobbet mitt i natten att de nyper i kinderna och värmen har fått vara på i bilen någon dag. Pyjamasen har också åkt fram.

 • Reply
  Christina
  August 14, 2012 at 21:40

  Hej fina
  Den är superfin dne orange, tror den passar dig fin-fint:)
  Härligt att grillkvällen funkade, förstår att det var slitigt

  Ljuvligt det där Paradiset:)

  Kramar

 • Reply
  Fru Sederblad
  August 14, 2012 at 21:41

  Kram på dig själv och vi ses på fredag ;-)!

 • Reply
  Sanna
  August 14, 2012 at 21:46

  Wow vilket fynd. Et sådant linne had jag med gärna haft. :)

  Hör gärna av dig om vilken dag nästa du kan ses ja om du nu vill det. ;)

  Kramis

 • Reply
  Linda G
  August 14, 2012 at 22:19

  Salt cardigan är jag nyfiken på med! Och visst är det Print tank! Har alla tre färgerna och använder ofta! Kram

 • Reply
  solid
  August 14, 2012 at 23:02

  Hej!
  Vilket fint fynd och visst är det trevligt att ha någon att skylla på.
  Kramar från Eva

 • Reply
  Madde
  August 15, 2012 at 00:14

  hahha, jag ställer visst bara till det ;) Klem

 • Reply
  Louise Larsson
  August 15, 2012 at 08:03

  God morgon! Har kollat in OM kollektionen men kors i taket hittade bara 5 intressanta plagg????Twistme jumper ruby 187, Easygoing short rubydress 119, Divine dress brown 305, Chimboto knitted bag multi 272, Silk me short dress mid indigo 197. Jo en till siden klänning oxå men den är för dyr för min kassa. Ovanligt lite klänningar tyvärr i år :-( Men jag skall inte handla något förrän efter resan i februari…..måste spara pengar nu. Hårda bud aj aj! Ännu ett fint foto på dig…vacker tjej! Ha en härlig dag/Kram

 • Reply
  Katinka
  August 15, 2012 at 08:49

  Toppen med lite fynd och tankar kring paradisträdgården! Kram

 • Reply
  Marie
  August 15, 2012 at 17:59

  Tanken hittade jag i min låda häromdagen :) Jättefin och den sista koftan är jag också nyfiken på. Ser väldigt skän och snygg ut och inte så dyr :) Kramar

 • Leave a Reply