14 In Lingon om.....

Kura skymning med grannar

Fredagkväll och jag har mastodontgrillat med kycklingspett marinerade i whiskey/hickorysmörja som smakade mums. Klyftpotatis med rosmarin och flingsalt. En hemmakomponerad sås och så lite fräsch sallad till det. Gäster vid bordet var en trio av grannar och vi har surrat kvällen lång och kurat skymning.

Inte illa alls och det var utlovat tropisk natt men den verkar utebli för temperaturen har fallit till 13 grader nu strax innan midnatt. Tropisk natt är väl när dygnstemperaturen inte går under 20 grader?

Nöjd och glad är jag trots dagens misslyckade hårklippning men jag hoppas på mirakel efter en dusch, kanske det känns bättre då? Hoppas..

Kramar och god natt!

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Bettina
  August 18, 2012 at 08:35

  Ser mysigt ut! Önskar dig en fortsatt trevlig helg. Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 18, 2012 at 09:56

   Tack ska du ha och detsamma till dig!
   kram

 • Reply
  Mollie
  August 18, 2012 at 09:15

  Hej det var länge sen!! Hoppas allt är bra! Kommer du till Sthlm 29/8?
  Kram
  Mollie

  • Reply
   Lingon
   August 18, 2012 at 09:57

   Kul att höra i från dig!
   Och ja, jag kommer upp för det vill jag ju inte missa.
   kram

 • Reply
  Sanna
  August 18, 2012 at 10:01

  Låter både gott och mysigt men vad hände med håret?

  Kramis

  • Reply
   Lingon
   August 18, 2012 at 10:03

   Mmm. Det blev kortare…:) Och lite tråkigt tycker jag men det får ordna till sig. Vi höres någon dag, jag har ju inte hunnit med.
   kram!

   • Reply
    Sanna
    August 18, 2012 at 14:56

    Du är alltid fin! Är ju bara hår. :p

    Jag är ledig nästa vecka med och sen drar skitet igång igen. Vi får höras! Kramis

 • Reply
  Emschen
  August 18, 2012 at 10:02

  Det lät fasligt gott! Jag hoppas att vi kan grilla ikväll och mysa så här på slutet av den gemensamma semestern. Vi får väl se vad vädret säger om det.
  Ha en fin lördag!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 18, 2012 at 10:03

   Det tror jag säkert att ni kan och i morgon ska det bli 27 grader? Härligt.
   kram

 • Reply
  Marie
  August 18, 2012 at 10:14

  Åh vad gott och mysigt det lät! Men vad tråkigt att du inte blev nöjd host frissan. Jag ser aldrig klok ut när jag varit deär oavsett hur duktiga de varit för att de envisas med ( det gör alla!) med att föna det till en gigantisk peruk som jag snabbt som attan åker hem och tvättar ur. Kram

  • Reply
   Lingon
   August 18, 2012 at 11:02

   Det ordnar sig nog..det växer ju ut igen. Men åhhh. Kan min vanliga frisör komma tillbaka på gästframträdande? Det hade ju varit underbart.
   kramar!

 • Reply
  Madde
  August 18, 2012 at 10:53

  Det är vad det är att bli klippt. Hoppas det reder ut sig och du blir mer nöjd efter tvätt. Grilla är ju aldrig någonsin fel, det är jag den första att skriva under på och Hickorysmörjan är bara BÄST. Klem och fin dag

  • Reply
   Lingon
   August 18, 2012 at 11:03

   Det är ju det. Klippt är klippt och kortare..:)
   kramar och tack för hickorytipset. Ha bästa dagen nu.
   <3

 • Reply
  Anne
  August 18, 2012 at 12:14

  Rofylld fin bild på dina ljuslyktor. Jag känner lite som du att det är lite mycket men jag har svårt att varva ner ;)
  KRAMAR

 • Leave a Reply