6 In Lingon om.....

Jeans å tröja

20120824-085122.jpgDagens sköna mjuka outfit med stretchjeans och print tank + fina Mariakoftan och orangea träskor. Färgglatt och mjukt. Två av mina favoritkomponenter när det gäller kläder. Fast jag saknar lite att klä mig i galna roliga färgkombos med benvärmare, sjalar och hela tjobanget i en härlig mix. Det har varit för varmt väder för det, inte mig emot alls men det spirar nog en liten liten höstlängtan i klädkombovindlingen?

För att liksom tajma allt på en gång bestämde sig klädkombosuget att slå till just på morgonen när jag har brått till jobbet, då inträffar en sorts härdsmälta och jag börjar rota fram benvärmare, accessoirer, koftor, halsband och strumpor i de mest skiftande stilar och lägger ut på sängen. Bara för att det är roligt och jag kunde inte stå emot att prova lite roligheter på kroppen innan det var dags att rusa hemifrån.

Hejdå frukost. Välkommen hem till ett världskrig.

Och med de förutsättningarna och en kopp kaffe snart inom räckhåll så får det här bli en bra fredag det också.

Kram på er!

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Katinka
  August 24, 2012 at 12:04

  Haha… Hoppas det finns frukost på jobbet då! Ska precis sträcka mig efter min morgonupphandlade scones som får duga som lunch idag. Ha en fin dag! Kram

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2012 at 21:11

   Scones! Dessa goda..
   kram

 • Reply
  Marie
  August 24, 2012 at 16:33

  Vilken fin dagens och vilken fin matta! Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2012 at 21:11

   Tack! Mattan är en favorit från Gudrun Sjödén.
   kramar

 • Reply
  Fru Sederblad
  August 24, 2012 at 16:50

  Nää! Nu får du sluta yra om hösten, din elaka människa ;-)!!

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2012 at 21:11

   Sa jag h-ordet? Oh nooo.
   kram!

  Leave a Reply