2 In Lingon om.....

Gitarrer, gubbar och vilda planer

Godförmiddag!

Här är en stel kvinna idag som söndagsnjuter och vilar i en soffa. Först alla dessa timmar på tåg, sen möte och mera nötning av ändan och till sist restaurangsittning och så en natt på en hård madrass på golvet. Livet är hårt men roligt.

Igår fick vi lite gitarrklåda och provade gamla Hagströmrariteter och jag bara älskar formerna och färgerna. Musikinstrument är något av det bästa som finns.

Hrmmm….inget kan väl toppa en söt kille som spelar gitarr? :) :)

Fast det kliar mest i mina fingrar att ta en tur till Barkarby efter att ha sett Josannes och LindaGs framfart i shoppinglandia. Det känns märkligt att vi är på samma ställe, så nära varann och ändå så långt borta och jag är upptagen med annat. Typiskt. Men kanske om vi har tur, kanske våra vägar möts lite senare i dag. Vi får se.

Och jag hoppar över Barkarby för att istället bege mig till Fotografiska museet och ta en titt på fina bilder.

Men kanske jag passerar en och annan klädbutik på vägen dit? Vi får se och jag återkommer med en dagens outfit som antagligen ger tillfälle att visa upp min fina regnkappa för det öser ner.

Ha en fin söndag!

3 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nena
  August 26, 2012 at 14:12

  Ja musikinstrument är bland det vackraste och bästa som finns. Man kan faktiskt sitta och bara titta på dem och njuta. och man kan inte få för många heller. Haha, jag fick för mig att göra ett snabbt överslag i huvudet och kom fram till att det bor (minst) 11 instrument här av väldigt skilda slag…. Och då räknar jag inte mungigor och marackas och sånt…..och inte trummorna var för sig…..
  Du verkar ha det härligt!!!!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 26, 2012 at 15:13

   Så trevligt du har det där hemma då? :) Och så rätt du har…jag måste också tänka efter vad jag har hemma? Näverlur och allt möjligt kul.
   Ja, jag har det jättebra men oj vad det regnar i dag.
   kramar och må så gott

  Leave a Reply