10 In Lingon om.....

En Odd Mollyhatt och 60 bitar fläskkarré

Godförmiddag!

Jag måste bara in här och säga hej och tack för alla fina hälsningar under veckan.

Vilken vecka liksom? Som har gått superbra och allt har hunnits med och planer har gått i lås, en liten trötthetskollaps och med 12 timmars sömn i bagaget är jag nästan som ny. Sen att jag skriver konstig meningsbyggnad, det kan vi prata om en annan dag.

Finaste Odd Mollyhatten är inlånad av vackraste Fiona, som slängde sig på sötaste cykeln kanske och vi tajmade det på tågstationen när tåget stannade till för någon minut och om ett par timmar fylls min kyl med sextio stycken marinerade fläskkarrébitar till morgondagens grillfest eller grillhallabadå som kommer att bli. Jag ska garnera sex tårtor också. :) Och plocka blommor och undvika att strypa en tant som inte tycker att man kan garnera tårtor med mandarinklyftor på burk. Hur kan hon liksom? Och sen komma med påståendet att det går bra med färska bär. :)

Här är några av mina fina kollegor som jag dustats med under veckan, och visst mycket jobb. Men också väldigt mycket roligt. :)

Lite annat som hänt är att en superduperdröm-Odd Molly ropats in på tradera och ett par fina plagg från fall har hittat hit samt ett vackert Iconhalsband från Deepfling. Jag måste ju uppdatera shoppingstatusen också, eller hur?

Men nu måste jag rusa vidare i mitt surrande stim av todos så vi hörs lite senare i kväll kanske. Eh, med ett möjligtvis lite mindre hysteriskt inlägg än det här.

Ha en underbar fredag och många hälsningar,

L

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Katinka
  August 10, 2012 at 09:19

  Haha… Du är underbar! Burkmandariner är grejen och låt ingen tala om något annat för dig. Och glöm inte andas. Kram

 • Reply
  solid
  August 10, 2012 at 09:36

  Hej!
  Hatten är en dröm och nyfiken blir jag på din drömmolly.
  Dessutom är det gott med burkmandarinklyftor.
  Kramar från Eva

 • Reply
  Memelie
  August 10, 2012 at 11:20

  Håller med de ovanstående. Man kan garnera en tårta med precis vad som helst bara man tycker det är gott. God tårta med god garnering vad kan gå fel liksom. Lycka till med alla dina todos och hoppas ni får en riktig pangfest med bra grillväder.

  Kram Lotta

 • Reply
  Louise Larsson
  August 10, 2012 at 12:56

  Välkommen tillbaka……trevlig hatt….den skulle passa till min nya fina baddräkt! Skönt med fredag. Jag har i veckan bokat mig en drömresa! Tigersafari i Indien med mästerfotografen Mattias Klum!!!!!!Jag har gråtit av lycka….jag är så överväldigad! Tittar alltid på naturprogram och alltid sagt att…”oj vad kul det skulle vara att få vara med på plats när dessa duktiga fotografer fotar alla dessa vackra, dömda och utrotade djur”! Kika på Äventyrsresor så får du se hela schemat för resan som är i 14 dagar. Så nu rensar jag Odd Molly garderoben och lägger ut på Tradera så jag får in respengar! Visst är jag duktig och lycklig som får åka på denna resa :-) Härlig fredag/Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 11, 2012 at 09:38

   Oj vad fantastiskt. Jag är superglad för din skull. Wow!
   kram

 • Reply
  Anne
  August 10, 2012 at 15:18

  Hehe kanske ska du lägga mandarinklyftorna på hushållepatter ett tag innan de ska användas. Blir kanske lite luddiga men i gengäld torra :D
  Kramar

 • Reply
  AnnaSC
  August 10, 2012 at 16:11

  kul med drömmolly. Jag fick tag på en i veckan… guilded cardigan eller vad den nu heter. Den grå som jag satt och klappade på under en tågresa från eller till Malmö… så mysig. lika glad som dig.

  på tal om det kanske man skulle åka på marknad i helgen…

  • Reply
   Lingon
   August 10, 2012 at 22:25

   Du är välkommen!
   kramar

 • Reply
  Helena
  August 10, 2012 at 21:01

  Vilket tempo! Det ska bli kul att läsa om din vecka, när lugnet har lagt sig :-)
  Har kul! Kramar

 • Reply
  Linda G
  August 10, 2012 at 21:42

  Burkmandariner funkar alldeles förträffligt att garnera tårtor med! Gott är det med! Skicka gumman till mig ska jag tala henne tillrätta;) Kram

 • Leave a Reply