13 In Lingon om.....

Dagen som collage och liten Odd Mollyprovning

Godkväll!

Här sitter en tröttis som inte ens orkar se Dallas. :) Ja, det räcker med Dallas för mig nu. Intrigerna är täta och skratten många men jag ledsnar när det är för mycket. När alla är elaka mot alla så ger jag upp.

Här följer en snabbversion av min dag som börjades med kickoff med ett gäng arbetskamrater och en föreläsning om teamwörk av en psykolog och forkare i ämnet. Ganska mycket fniss och en del pinsamma exempel på hur det kan gå till på en arbetsplats, och också tankar om hur det är när det är bra. Tänkvärt. Inte minst för en ensamråtta som jag själv är, jag sköter mitt liksom. Fast jag är ju trots det ganska bra på att nätverka.

En sak som jag tyckte var klokt var att när man talar om en grupp så blir det en. Alltså om vi talar om Odd Mollybloggare te x eller hobbyfiskare. Ju mer man nämner en grupp och talar om den, desto mer finns den i vårt medvetande. Fastän den egentligen inte finns alls. Det finns bara individer, enskilda människor som gör var och en sitt.

Allt det där med grupper, tillhörighet och hur vi fungerar alltså. Intressant.

Sånt har jag alltså brytt mitt huvud med idag och efter en lunch insåg jag att Folk låg ganska nära vårt lunchställe så jag traskade dit och provade lite Odd Mollysar och Danefae regnkappor. Jag ville ha allt med fick inget och ännu en Odd Mollyleverans är på ingång.

Jaha….och vad är det jag ser på de sista små bilderna? Jo, en liten snabbdejt med Flipfloppan och sen åkte jag hem och shoppade ett trädgårdsbord för halva priset. Älska sommarrea!

Kvällen har mest bestått av olika försök att hålla mig vaken och nu ska jag i säng före kl 23. Innan jag piggnar till igen.

Kram på er därute och godnatt!

6 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Linda G
  August 22, 2012 at 22:34

  Den där turkosa underklänningen har jag ett litet begär efter. Underbar i färgen! Och visst är det intressant med gruppdynamik! Kram

 • Reply
  solid
  August 22, 2012 at 22:36

  Hej!
  Jamen det är ju så skoj att fundera och klura över tillhörighet och tillvaro.
  Vilken fin provning och den där koftan med den vackra ryggen skulle gärna få flytta hit men klädkontot är skriande tomt just nu. För övrigt är reaträdgårdsbord en bra sak.
  Kramar till dig från Eva

 • Reply
  Sofia
  August 22, 2012 at 23:02

  Den där Saphireklänningen är min när det blir rea! (Ha jag börjar redan göra rea lista!) Jag har en Danafae regnkappa (traderad som det mesta jag äger) en röd med tistlar och maskrosor, man blir liksom glad fast det regnar av den! (Det är ju faktiskt bra det) Dessutom kanske man lyser upp någon annans grå dag! Kram

 • Reply
  Nena
  August 22, 2012 at 23:17

  Härligt bildcollage!
  Själv är jag så trött och slut och förbi och system overload och jag vet inte vad….
  Men det var avkopplande att titta på dina fina bilder!!!!
  Och haha, vet du vad jag kom på nu! Jag är så trött och stressad så jag har HELT glömt bort att den fina underklänningen i sapphire ligger oprovad i en påse sedan jag fick den i födelsedagspresent i helgen! Hjälp! Jag vet ju inte ens om den passar! Men färgen, mmmmmm, den är ljuvlig!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 23, 2012 at 08:50

   Men…fniss. Nena!
   Kram

 • Reply
  Angelin
  August 22, 2012 at 23:19

  Elsker det turkise!!!

 • Reply
  Karen
  August 23, 2012 at 04:34

  How do you like the fit of the new Unwind Slip dress? It looks fantastic on you and the Sapphire is gorgeous! Stock arrives here next week….. Woo hooo… I can’t wait!!! Super duper Jacquard cardigan also. I don’t know which I like better, the back or the front. Love, love, love…..
  Fun times in the fitting room!
  Stor Kram from Canada,
  Karen XOXO

 • Reply
  Mags
  August 23, 2012 at 06:20

  Härlig färg på Saphiren! Vad tycker du om storleken jämfört med tidigare?
  Och koftan…. säger bara det…. den koftan är inte alls dum!!!
  Kramizar

  • Reply
   Lingon
   August 23, 2012 at 08:51

   Jag tror den är rymligare än tidigare underklänningar. Såå himla fin färg.
   Kram!

 • Reply
  Anne
  August 23, 2012 at 08:51

  Tack för att du provat underklänningen! det ser ut att vara perfekt skärning över hyllan och jag måste nog också ge mig ut i butikena bara jag orkar och fårid.
  KAM

 • Reply
  Anne
  August 23, 2012 at 08:52

  hmmm inte vaken än: får tid

 • Reply
  Fiona
  August 23, 2012 at 22:53

  Hej! Är för seg i kolan för att tänka på grupper och dynamik MEN min hjärna registrerade att du är ju asfin i den stickade, lite kortare tröjan!
  Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 24, 2012 at 08:46

   Tack söta!
   Kram

  Leave a Reply