3 In Lingon om.....

Blå morgon hos rosen

Hemma i köket hos Hornsgatans Ros. Hon sover så sött och jag smyger upp och dricker kaffe och har det hur lugnt och fint som helst. Tills en stor anabol finsk rörmokare ringer på dörren och vill komma in. What to do?

:-)

Ja, det ordnade sig och nu ska jag ta en andra kopp kaffe. Få se vad vi hittar på idag? Jag är lite skospanarsugen, något bekvämt, promenadvänligt och användbart är jag ute efter. Vardagsskor men ändå snygga. Tyvärr brukar jag ändå köpa de roliga och obekväma skorna så står jag där med ett par till som inte är så fotvänliga. Men kanske idag blir dagen då jag gör rätt val?

Ett besök på Knulp får det bli och Clarks Funny dream ligger lite illa till.

 Ha en fin dag!

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Madde
  August 27, 2012 at 11:19

  Låter väl som en bra plan. Igår kom det sen på kvällen, 11mm regn, men idag skiner solen här igen, hoppas ni får en fin dag utan regn. Klem

 • Reply
  Oslotigern
  August 27, 2012 at 11:23

  Ha en härlig dag med Rosen!
  Kramar till dig fina

 • Reply
  Marie
  August 27, 2012 at 13:42

  Låter som en mysig morgon :) Hoppas du hittar ett par snygga OCH beväma skor. Kramar

 • Leave a Reply