3 In Lingon om.....

Vinn ett plagg från Odd Molly Classics!

Bild av Malenami.com

Gå in till fina Malenami och tävla. Fram tills på onsdag….woowooo….

 Många härliga färger och mitt favoritplagg är #373 Jaquard Jacketi pocelain, #214 Rib jersey l/s helst i alla färger. :)

 knit coat green

Ja, också den här härligt gröna…

In och tävla vet jag!

Nu är det lunch här på jobbet och änså länge har jag träffat en enda människa dessutom var upptagen i telefon. Jag ska gå ner och se om det går att prata lite nu för det är tufft att vara helt själv i en stor jättebyggnad som är designad av en fängelsearkitekt. Sant.

Men annars så går det bara finfint att ha börjat jobba. Jag har ju ett jobb och det är jag så otroligt tacksam för, sen att det är roligt skadar ju inte heller. Kanske gråter jag krokodiltårar ikväll över förlorad frihet och semesterns korta varande, fast det tar jag inte ut i förskott.

Hoppas ni har en fin dag!

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marie
  July 30, 2012 at 13:37

  Tack för tipset! Och vilken fin dagens du har här under :) Härligt att ha entt jobb som du trivs med. Kramar

  • Reply
   Lingon
   July 30, 2012 at 15:30

   Ja jag är jätteglad!
   Lycka till i tävlingen och jag ska nog själv in och kika.
   kramar och trevlig kväll

 • Reply
  Madde
  July 30, 2012 at 21:13

  Yey, någonstans i Malmö är tebacks! Me like. din outfit är också fin, haft linnet, men sålt det. undrar lite varför nu? Åt även jag, sushi häromdagen, särskilt när det är varmt, är det supergott. Klem

 • Leave a Reply