21 In Lingon om.....

om att summera läget

Foto av Fru Sederblad

Ja. Det är väl dags. Dags att summera läget för er som hängt med här ett tag. :) För nu har det gått sex hela månader sedan maken flyttade ut med dunder och brak efter lite mer än tio år tillsammans. Jag blev plötsligt lämnad och på ett mycket märkligt sätt, chockartat. Hur och varför vet jag inte riktigt än om jag ska vara ärlig och det är inget som jag tänker fundera på mer, iallafall inte högt här i bloggen.

Men det jag vill säga är att det går bra. Bättre nu än efter två månader. Jag gråter inte längre mig till sömns varje kväll. Kanske någon gång ibland när jag är nere. Jag är inte förvirrad och chockad längre utan lever vidare. Mitt eget liv numera. Utan någon annan förvisso men det går bra.

Ibland saknar jag honom i mitt liv och blir överfallen av känslor och minnen. Ibland inte. Oavsett så har han gått vidare och jag måste det också. Hitta mitt nya liv….

Och jag är på god väg.

 

Nu är semestern slut för mig och jag börjar jobba i morgon så det kändes dags för en liten summering här…och allt det här finns ju bakom ytan mellan raderna i bloggen så jag vill berätta för er. Och även för min egen skull för jag vill säga ahaa? Jag mår ju ganska bra?

Nu fortsätter söndagen här hemma och det finns massor med bordes inför i morgon men samtidigt tänker jag bara hålla söndag och strunta i det. En sorts mix mellan måste och vill inte. Vad heter det? Semesterångest? :)

Kram på er alla fina!

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Stina
  July 29, 2012 at 11:36

  Vilken underbar bild på dig!
  Låter skönt med en vilo-dag.
  Känns skönt att höra dina ord, tycker du varit
  enastående och gjort det enda rätta. Gå vidare.
  Ska bli spännande att se vad som väntar runt hörnet..
  Kraam

 • Reply
  Sanna
  July 29, 2012 at 11:42

  Du måste ge dig den tid du behöver men låter ändå som att du tar dig framåt. Mycket bra jobbat. Du är stark men för att vara det måste man också få lova att vara svag. Det är ok att vissa stunder var ledsen för nästa var på banan igen. Det är som med glädje. Jag tror inte man kan känna sann glädje om man inte heller känner riktigt sorg och smärta.

  Att du är extra känslig idag är inte alls konstigt när du går får semesterbubbla till vardagen igen. Semestern ger en lite andrum men sen när jobb och vardag ska igång igen drar det upp känslor. Inte alls konstigt. Livet är ju mest vardag och det är vardagen som är livet. Kanske ett liv man vill dela med något. Alla vill inte det men absolut jag. Jag försöker vända mitt fokus så mycket jag kan mot att vardagen är livet. Att de är dem stunderna man måste ta vara på. När man planerar resor och stora händelser blir förväntningarna stora men ofta blir det absolut bästa det oplanerade och spontana.

  Men ojoj vad jag svamlade på plötsligt. :p Jag tycker i alla fall att du är grym och jag ses gärna igen snart och pratar om livet. Jag har semester snart ju och du är i Malmö och jobbar så vi borda kunna få till en dejt tycker jag. :)

  Nä nu åter till att plocka och fixa inför att en massa folk ska komma och se på vår lägenhet i veckan. Ännu ett steg mot nya hemmet. Inte det roligaste men ett måste.

  Ta hand om dig och hopps vi ses snart! Kramis

 • Reply
  Titti
  July 29, 2012 at 12:05

  Fint att läsa om din summering……så är livet, ibland händer det mest oväntade och inte alltid något positivt.
  Kram Titti

 • Reply
  Kamilla
  July 29, 2012 at 12:27

  Ja, jag är ju ganska nytillkommen läsare hos dig, och jag hade ingen aning!
  Det var ju mycket tråkigt att höra om det du gått igenom, men skönt att du är på G nu!
  Och tro mig, jag är ett levande bevis på att “allt ont för något gott med sig”! Men det fattar man inte när det dåliga händer! Sånt tar tid!

  Semesterångest, ja det känner man igen! Men rätt skönt också att komma in i “normala” gängor igen!
  Kram till dig!

 • Reply
  Fru Sederblad
  July 29, 2012 at 12:28

  Och nu skickar jag en kram till dig!

 • Reply
  Josanne
  July 29, 2012 at 12:42

  Kärlek!

 • Reply
  Peggy
  July 29, 2012 at 13:36

  Skönt att allt börjar kännas bättre, det kommer säkert stunder där allt känns tungt men när det går längre och längre mellan så vet man att man har vänt och är tillbaka igen. En stor kram till dig!

 • Reply
  Katinka
  July 29, 2012 at 14:16

  Det låter riktigt fint och det värsta kanske ändå är över nu? Det känns lite när man läser här överlag som om du börjat gå vidare och det är härligt. Det blir bara bättre och bättre. Kram

 • Reply
  Christina
  July 29, 2012 at 14:33

  Massor med kramar<3

 • Reply
  Fröken Abbe
  July 29, 2012 at 14:33

  Vad fint summerat! Så är ju livet för de flesta av oss, tror jag. Det finns saker under ytan som inte alltid kommer fram, men jag tycker du skrivit på ett “bra” sätt om det utan att vara utlämnande. Själv ser jag verkligen inte fram emot sista dagen innan jobbet – då är det ÅNGEST med stora bokstäver. Så gör bara precis vad du känner för idag!
  Kram

 • Reply
  Marie
  July 29, 2012 at 14:49

  Skönt att du du sakta men säkert mår bättre och kan gå vidare. Fruktansvärt jobbigt att bli lämnad.. Superfin är du i din klänning :) Kramar

 • Reply
  Emschen
  July 29, 2012 at 14:50

  Så skönt att höra att du mår bra och går vidare.
  Kram

 • Reply
  Bettina
  July 29, 2012 at 16:06

  Söta fina Lingon <3
  Livet är lite jobbigt mellan varven, men efter regn kommer solsken, på ett eller annat sätt, förr eller senare :)
  Stora kramar till dig!

 • Reply
  Skåne-Titti
  July 29, 2012 at 16:20

  Tack för att du berättar!
  Även om man har en partner kan livet kännas ensamt ibland, de där upp o nergångarna är nog nåt naturligt som ingår i livet för att man ska uppskatta de bra dagarna kanske!?
  Stor kram till dig!

 • Reply
  Helena
  July 29, 2012 at 16:28

  Många kramar till dig!
  Och en underbar bild på dig!

 • Reply
  Hilde
  July 29, 2012 at 16:51

  Vad glad jag blir när jag läser detta! Du är absolut på rätt väg tjejen, och det kommer bara att bli bättre och bättre. Bilden på dig är underbar!
  Kram

 • Reply
  Linda G
  July 29, 2012 at 20:13

  Är det 6 månader sen?! Tiden går fort…….
  Skönt att du mår bättre. Och det är väl en klichè men det finns väl en mening med det mesta. Kan finnas nåt helt underbart bakom nästa hörn!
  Kram<3

 • Reply
  Lingon
  July 29, 2012 at 20:21

  Tack fina för alla hälsningar här inne!
  Jag är så glad att det börjar bli lite lättare – och hej vem vet vad som lurar runt hörnet?

  kramar!

 • Reply
  Anna S
  July 29, 2012 at 21:25

  Kära Lingon!
  Tack för din summering! Jag har funderat hur det går egentligen med dig, men i bloggen har det varit en lugnare och positivare underton. Sköt om dig
  Anna S

 • Reply
  Angelin
  July 29, 2012 at 22:59

  Det er grusomt å føle seg forlatt, og jeg er lei for å høre at du har hatt en sånn opplevelse.
  Men det er godt å høre at det går bra med deg. Du er en sterk, positiv og vakker kvinne.
  Gode klemmer fra meg:)

 • Reply
  Carina
  July 30, 2012 at 09:41

  HEJA DIG

 • Leave a Reply