7 In Lingon om.....

Mera Odd Molly fall 2012 och nödvändigheten av ost

fall 2012

Så här i halvlek på dagen så sätter jag mig ner och kikar lite till på Odd Molly fall 2012. Det tar lite tid att få överblick och smälta alla dessa plagg ju och här är en som jag gillar, Jaquard Cardigan. Modellen tycker jag ser så nätt och fin ut. För även om jag gillar bylsiga långa koftor med frans så uppskattar jag det motsatta som är lite mer figursmickrande och markerar midjan.

Fall 2012

Och så den virkade ryggsidan med färger i rosa, lila och dess kompisar. Kanske inte helt otippat att jag gillar virkat? :)

Så skönt det var att sätta sig ner en stund vid datorn? Pust. Jag har rivit ut halva källarförrådet än så länge, lurat på en kompis lite grejor (hehe) och snart bär det i väg till tippen med ett lass. Däremellan har jag blivit bjuden på fika, låst mig ute och upplevt fyra regnskurar minst och nu ska jag se om den där kulinariska höjdpunkten från igår går att återuppliva i mikron så jag kan få en ostkick som tar mig igenom hela eftermiddagen.

Ostkickar är nog det som för livet framåt? Eller hur?

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Runa
  July 17, 2012 at 17:26

  Yes – ost (glass funkar också)! Den är fin den där koftan…o dessutom mest bomull om jag förstått rätt. Är också väldigt svag för virkade mormorsrutor. Va skönt det måste vara med allt rensande och fixande…dvs skönt efteråt. Hoppas du får en fortsatt bra semester! Kramar från soliga Hälsingland (där jag befinner mig just nu…fint väder…men väldigt mycket mygg…men men…min gamla mamma är här o jag har köpt greveost och svenska jordgubbar så jag står ut med myggen)

  • Reply
   Lingon
   July 17, 2012 at 21:44

   Glass…säger jag drömskt. Jag avstod från att köpa hem det idag för jag bara liksom semesteräter. :) Så gott!
   Härligt att du har sol och myggen, ja de är inte kul alls.
   Njut av Svensk sommar och jordgubbar och inte minst mamma!
   kramar

 • Reply
  Marie
  July 17, 2012 at 17:26

  Den var fin :) Otroligt mycket fint den här gången (också) Här har det varit ganska soligt idag så jag trog till havet, hittade en läig plats och fick lite sommarkänsla :) Ost är gottigott! Kramar och fin kväll!

  • Reply
   Lingon
   July 17, 2012 at 21:44

   Gud så skönt det låter med sol och lä och hav?
   kramar och ha finaste kvällen du med

 • Reply
  Hilde
  July 17, 2012 at 19:55

  Den är så snygg den cardin. Jag funderat på om den kommer att bli använd hos mig, och det lutar mest åt inte just nu, men det är lov att ändra sig eller hur?
  Hoppas du fått ordning på dina grejer nu.
  KRam

  • Reply
   Lingon
   July 17, 2012 at 21:45

   Hyfsad ordning och det känns jätteskönt. I am sååå praud.
   kramar och trevlig kväll

 • Reply
  Maja
  July 18, 2012 at 15:42

  åhå, finfin var lilla koftan- ser ut att kunna var både till vardag o lite finare..Ost…eller glass…varför välja?
  Kram!

 • Leave a Reply