15 In Lingon om.....

Lingon? Ja, det är hon som vågar vara ful i bloggen. :)

Jag vet inte varför men plötsligt vände jag mig uppåner med huvudet framåt och tog några bilder. Så här syns det ganska tydligt vad jag har för hårfärg egentligen. Många frågar mig om min hårfärg och om och hur jag färgar. Men det gör jag alltså inte just nu.

Färgen är mörkblond och jag är mörk i botten och kan bli solblekt till ljusa guldnyanser i topparna på sommaren.

Och här rätvänd och en smula vimmelkantig och håret ser mest brunrött ut tror jag?

Intresseklubben antecknar förstår jag? Så jag går vidare till att visa upp något snyggare för dagen än jag själv. :)

Idag har jag umgåtts med min granne, Skånes bästa sömmerska och gått igenom en tygskatt från vinden som jag släpade med mig hem igår. Massa kul att titta på men oj vad det tar tid och så måste man ju äta och fika och ha lite trevligt också. Så klart.

Det här är vit lavendel, fast den är lite ljust rosalila. Himla fin och jag vill nog gärna ha ett par plantor till. Doftar lite svagare än den blå?

Den blå är underbar just nu och det doftar ljuvligt…!

Jag bara älskar min lilla täppa. Min. Min Min…tänker jag och ler förtjust.

Inte så mycket till outfit på mig för att visa upp i bloggen, men kanske senare ikväll för det är mycket möjligt att jag klär upp mig lite för ett event. Vi får se. Och så är det ju semester, även lite bloggsemester.

Ses lite senare och kram på er, var ni än är..!

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Nena
  July 12, 2012 at 16:45

  Ja det är ljuvligt med en egen täppa! Man får förundras varje dag! Och lavendel är ljuvligt. Måste ut oc provlukta om de doftar olika starkt?! Jag har lavendel överallt eftersom de frösår sig. Lavendel och jättedaggkåpa, det skulle jag kunna stå på torget och sälja. In i grannarnas trädgårdar flyttar de också! Vi har en 15 meter lavendelhäck och när jag planterade den med vad jag trodde var samma sorts lavendel så lyckades jag få två olika färger lila, en jättestark och en lite blekare, och mitt i alltihopa två plantar blekrosa. Först var jag görsur, men nu gillar jag det!!
  Vad spännande med gamla tyger!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   July 12, 2012 at 18:31

   Lavendel är underbart och färgerna kan väl få gifta sig med varann lite?
   Min blåaste favorit är Hidcote blue. :)
   Ja, här kan det sys både det ena och det andra.
   Kramar och trevlig kväll! Hoppas du slipper måla i dag.

   • Reply
    Nena
    July 12, 2012 at 23:01

    Hidcote är ljuvlig!!!!
    Och jag har målat idag! Fast bara lite! Maken däremot är ute och målar nu!!!! Galning!!!! (vi har varit borta ikväll och han satt väl som på nålar att få komma hem till sina penslar!)
    Kram

    • Reply
     Lingon
     July 12, 2012 at 23:04

     Galet, hihi.
     Gonatt!

 • Reply
  Lillis
  July 12, 2012 at 16:46

  Hahhhaa, du är galen!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   July 12, 2012 at 18:32

   Tack, det tar jag som en komplimang!
   kram

 • Reply
  Memelie
  July 12, 2012 at 17:19

  Att våga visa sig precis sån som man är det är banne mig bland det finaste som finns! Vackert! Du har sån fin täppa och i alla mina favoritfärger. Förstår att du är stolt över den. Till skillnad från mig så måste du ha gröna fingrar. Fortsätt att njuta av semestern!!!

  Kram Lotta

  • Reply
   Lingon
   July 12, 2012 at 18:33

   Så snällt sagt? Tack!
   Täppan börjar ta form bit för bit, det är andra sommaren för mig här så ja, det blir nog bara bättre och bättre.
   kramar och ha en fortsatt fin sommar

 • Reply
  Annelie
  July 12, 2012 at 17:30

  Tokfia där!!
  Din alldeles egna lilla täppa ser verkligen fin ut! Visst är det underbart att kunna unna sig njuta av det vackra som växer! Ljuslila Lavendeln blir jag nyfiken på, har den blåa sorten här som jag tycker mycket om. Finns så mycket som tilltalas av ögat o du är en fena på återge dom i bilder!
  Läste ikapp lite grann o misstänker du har fått med små skatter hem till ditt bo.. Hoppas grannen kan hjälpa dig med hur du tänkt!
  Semester är väl skönt för dig, göra vad du vill, blogga när o om du överhuvudtaget vill!!
  Idag gjorde jag ett klick från OM,s rea. Endast en sak o tvekade men bestämde ändå göra det. Distansköpslagen är väldigt bra när man som tex jag bor långt ifrån de finfina reorna. Går ju alltid skicka tillbaka har jag äntligen lärt mig! (förr behöll jag o fnulade för länge, det gör jag inte numer..) Återstår o se om lagersaldot stämde..
  Ha en skön eftermiddag, kväll i förhoppningsvis sommarsolen!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   July 12, 2012 at 18:34

   Härligt att du reafyndar lite. Jag är nog otroligt klar med mina köp, men det lockar alltid något. Både bra och dåligt. :)
   Ha en fin kväll!
   kram

 • Reply
  Marie
  July 12, 2012 at 17:52

  Här är en till som vågar :) Fast du är inte ful :)Din täppa är fantastiskt fin! Och så undrar jag vad det var för wrap du talade om? Kram och ha en fin kväll!

  • Reply
   Lingon
   July 12, 2012 at 18:34

   Hihi, det är kul att våga. Och jag ska maila dig. Jag har ju inte hunnit med riktigt.

   kram!!!

 • Reply
  Anne
  July 12, 2012 at 18:15

  Du är ju härlig :) Längar tillbaka något alldeles väldigt till din egen ljuvliga täppa! Så saknar jag dig så klart – prata lite senare när mina räkor har tinat och ligger i magen tillsammans med ett glas vitt?
  <3

  • Reply
   Lingon
   July 12, 2012 at 18:35

   Saknar dig med och det verkar som vi kör precis samma middag då? :) Minus vinet för mig då…hihi.
   kram!

 • Reply
  Fru Sederblad
  July 15, 2012 at 09:19

  Du är galen, människa ;-)!

 • Leave a Reply