18 In Lingon om.....

For rainy days….

fw 2012

Jag väderdeppar lite och piggar upp mig med färg. Det hjälper en smula. :) Just nu längtar jag efter den här fina sjalen som kommer i Odd Mollys höstsläpp och egentligen skulla jag vilja ha allt på bilden, t om skorna som kunde få stå som en färgklick någonstans och bara lysa.

Shit vad det regnar. Och jag bor ändå inte i ett översvämningsområde så jag ska väl inte klaga. Men sommar – kom tillbaka!

Stackars alla er som pumpar källare och hus..

Men desto roligare är att jag håller på att packa i hop för en utflykt som kanske vara flera dagar. Vi får se? Kameran följer med såklart.

Ha en fin dag och hoppas det inte regnar hos dig.

3 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  AnnaSC
  July 10, 2012 at 08:36

  DEN sjalen vill jag också ha…

  För oss bär det av norrut idag.
  Höres!
  ha det bra på din utflykt!

  • Reply
   Lingon
   July 10, 2012 at 08:39

   ha en fin resa!
   och jag vi höres absolut.

   kram!

 • Reply
  Madde
  July 10, 2012 at 08:41

  Härlig bild, helt klart. Vi har inte fått mycket regn alls, men det har blåst som 17. Hoppas vi kan ses snart, klem

  • Reply
   Lingon
   July 10, 2012 at 12:02

   Det ska vi väl kunna styra upp? ;)
   Kram

 • Reply
  solid
  July 10, 2012 at 08:44

  Hej!
  Jag hoppas att du får en underbar utflykt.
  För övrigt kunde allt få flytta in även här.
  Kram från Eva

  • Reply
   Lingon
   July 10, 2012 at 12:03

   Tack, den ska nog bli bra. :)
   Kram

 • Reply
  Hilde
  July 10, 2012 at 08:50

  Vad spännande med utflyckt. Allt på bilden skulle nog få plats hos mig med :-D
  Kram

 • Reply
  Annette
  July 10, 2012 at 09:06

  Ohhhh – me want too!! ;)))

 • Reply
  Anne
  July 10, 2012 at 09:21

  Oj stackars rosorna och stackars du. Det ser förbaskat hotfullt ut på himlen även här. Så klart det gör – jag har minaplomonfärgade Köpenhamnssandaler :) Ha det bäst trots skitväder!
  <3

 • Reply
  Marie
  July 10, 2012 at 11:01

  Mmmm.. ja den sjalen var mumsig :) Vad var det för wrap de hade att swappa? Kram

  • Reply
   Marie
   July 10, 2012 at 11:02

   du skulle det va :)

 • Reply
  Fröken Abbe
  July 10, 2012 at 11:15

  Ännu inget regn men höststormarna flyttar runt på utekrukorna… Undrar hur tusan jag ska klara hösten och vintern när sommaren är så här?
  Låter trevligt med flerdagsutflykt!

 • Reply
  Maja
  July 10, 2012 at 11:29

  Har också dräglat över den klänningen. Jag tror dock inte den kommer att funka på mig. När magen på en anorektisk modell syns så tydligt så kommer min att synas otroligt mycket.

 • Reply
  Nena
  July 10, 2012 at 12:26

  Inget regn, men solen från imorse har gömt sig bakom moln. Skapligt varmt ändå så så länge det låter bli att regna är det väl OK…. Men visst är det lessamt med denna sommar som kommer och går. Låter härligt med en flerdagarsutflykt!
  Jag har just sovit bort hela förmiddagen med utdragen tand. Nu ska jag försöka få i mig något får vi se hur det går!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   July 10, 2012 at 13:00

   Aj, stackare!! Hoppas det läker fortare än fortast.
   Kram!

 • Reply
  Mags
  July 10, 2012 at 12:31

  Sjalen är underbar och kan lyfta vilken klädsel som helst till högre höjder. Vill gärna ha de andra sakerna också men har redan ett antal “sittskor” i garderoben. Nyss kom det hem ett par orangea Minnetonka med fransar. Förstår inte riktigt hur det gick till… Och på Barkaby hängde en guldsjal, som inte hänger där längre…
  Kramizar

  • Reply
   Lingon
   July 10, 2012 at 13:00

   Orangea…..djup suck. Jag gillar orange!!

 • Reply
  Runa
  July 10, 2012 at 16:18

  Förstår att vädret i Sverige är värre än värst (på sina håll)! Mitt dilemma den här veckan är om jag inte kan packa ner vår soliga 27 graders värme i väskan när jag åker till Sverige på fredag…folk säger jag ska packa stövlar o simfötter. Jag tror det blir sol snart…du kanske hittar den på din utflykt, hoppas det! Och ja tack…gärna allt på den bilden, inkl skor…jag hoppas klänningen är i ull för då kan jag ändå inte ha den och slipper sukta :-) Ha så kul på din tripp! Kramar

 • Leave a Reply