4 In Lingon om.....

En dagens stass

Lila + blå = dagens stass. Odd Molly ex long dress och ovanpå är imperfectionist dress i lilac. Skön myskombo för en småregnig söndag som artar sig till en fin dag.

♥ Och tack för alla fina kommentarer i förra inlägget. Jag blir varm och glad när jag läser och det är svårt att svara på så jag lämnar det med ett stort tack. ♥

Jag tänker inte så mycket på att jobbet börjar i morgon utan bara småfixar lite, pysslar och det känns nästan lite bra att vädret vacklar och det strilar ett nätt regn. Undrar ändå var mitt månadskort befinner sig och jobbenycklarna? Och borde jag kanske ändå laga några matlådor? Nja. Inte än.

Jag tänker slappa vidare i soffan för att ladda upp till ett träningspass och sen ska det visas upp mer söta ragdollbebisar här i bloggen. De är så söta så jag blir tokig.

Hoppas du har en skön söndag!

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Louise Larsson
  July 29, 2012 at 20:00

  Hej vännen! Underbara kattbilder på ragdollarna! Nu har det hänt igen…Lotus har blivit biten av en strykar katt…i torsdagkväll. Märkte att han hade ont och haltade på tidig fredagmorgon 05.00….stack till djursjukhuset..han fick antiinflamatoriskt och strut…..hu vad tråkigt tyckte Lotus och såg olycklig ut….men redan på lördagen var såret mycket bättre! Värsta ågren nu när semestern är slut…vart tog dom 4 veckorna vägen? I helgen har jag saftat på körsbär och svartavinbär…mums. Varmt har det varit ca 25 grader men knappt någon sol…lustigt väder! Köpt en ny Marilyn Monroe bok “Marilyn in fashion” otroligt fina bilder på designerkläder från den tiden. Hoppas att du mår bra och du ska veta att DU är en underbar kvinna! Din omsydda klänning klär dig verkligen och du är så händig….önskar jag fixade sådana saker….Många kramar hoppas vi kan sova ikväll:)

  • Reply
   Lingon
   July 29, 2012 at 20:20

   Stackars Lotus…det är så jobbigt när sånt händer..
   Så du börjar också jobba? Japp. Snart är det dags hu..Men det kommer att gå bra eller hur? Fast hur det går med sömnen ikväll återstår att se.
   Många kramar!

 • Reply
  Carina
  July 30, 2012 at 09:40

  Jättefint

  • Reply
   Lingon
   July 30, 2012 at 22:56

   Tack!

  Leave a Reply