9 In Lingon om.....

Andlös, mätt och sommarkänsla – att vara fjäril

De är bara så fina, fjärilarna. För en kort stund önskar jag att jag också var en soltörstande nektarsugande insekt med tunna vingar. Så lätta i kroppen, andlösa och flyktiga. Men så kommer jag på att de har ett väldigt kort liv så jag ändrar mig.

Jag försökte fånga humlor på bild i dag och det gick inte så bra. :) Men det blir ett inlägg helt dedikerat till humlor en annan gång. De borde inte kunna flyga med sina köttbulleformade kroppar, men på något sätt fungerar det och de är snabbare än fjärilarna och så svåra att fånga på bild. Humlans flykt som musiktitel har liksom fått en helt ny innebörd idag, hihi.

Spread your wings

Så fina!

Nu surrar sista tvättmaskinen för dagen, Ernst Kirschsteiger bygger grejor i teven och jag har börjat att varva ner efter städ och röjrundan för den här gången. Hemmet liknar mer ett hem än ett lagerutrumme eller en loppis där det är rea och folk har slitit och dragit fram allt som finns.

Här går att andas och känna lugn så jag är jättenöjd. Lite städning på det men det hastar inte…nej nej.

 

och jag önskar trevlig kväll!

2 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Hilde
  July 19, 2012 at 20:56

  Herregud kvinna, vilka fantastiska bilder. Jag vill vara där, mitt i bilden liksom. Hur gör du?
  Äh, skiten är det ingen som tar från dig, så stressa inte med städningen :-D
  Kram

  • Reply
   Lingon
   July 19, 2012 at 21:55

   Tack söta! Jag sitter på en pall en bit ifrån och hoppas på det bästa. Mest så. :)
   kramar och trevlig kväll

 • Reply
  Anne
  July 19, 2012 at 21:15

  Bra jobbat – måste vara härligt att ha röjt klart! Jag är nära sängen nu – vi hörs i morgon.
  Kram och suss gott!

 • Reply
  Josanne
  July 19, 2012 at 21:18

  <3 KRAM!

 • Reply
  solid
  July 19, 2012 at 21:37

  Hej!
  Vilka bilder du tar, helt fantastiska och samtidigt som du röjer, fixar och donar. Jag beundrar dig så här på avstånd.
  Kramar från Eva

 • Reply
  Madde
  July 19, 2012 at 21:47

  M, jättefina såklart! Och din ljusa outfit är verkligen fin! och Rosen, den är verkligen ett underverk!!! Vill ha…;) hahha. Klem och fortsatt fin kväll

 • Reply
  Angelin
  July 19, 2012 at 21:49

  Aaah! Underbara bilder, som alltid:) Du er best, og jeg har latt meg inspirere av deg i mitt innlegg idag;)
  Jeg håper at det er i orden!

  Klem:)

 • Reply
  Louise Larsson
  July 19, 2012 at 23:59

  Vackra fjärilar var är ni…….tycker det verkar vara så få i år. Kanske var våren för kall att dom inte kom som dom skulle…likaså med bigaråträdet jättelite bär…snyft! Bästa vänninan Tina från Eskilstuna har varit på snabbvisit… plockat svamp igen…saftat både rabarber och jordgubbar…mumsmums! Imorgon åker jag till Eskilstuna för att gå på utomhus konsert med KENT! Kul…hoppas bara att vädret blir lika härligt som det var idag. Tina har lärt mig spela svarta Maja kortlek. Gillar att spela kort något som jag lärt mig den senare tiden! Spanat lite på vinterns Odd Molly…finns vissa favoriter. Kramar

 • Reply
  Emschen
  July 20, 2012 at 17:45

  Fina bilder, som vanligt.
  Kram

 • Leave a Reply