14 In Lingon om...../ Odd Molly

väldigt mycket måndag..

de long coat

God Morgon!

Här är det full rulle. Någon drar i väg till jobbet i finaste kappan. Någon torkar gruset ur ögonen och ger sig i kast med packning av för liten obändig resväska. Fyra hantverkare med obegriplig dialekt jobbar i kök och badrum med dammsugare, borrar och allehanda skumma verktyg. Det känns väldigt mycket ofrivillig måndag just nu.

Men. :-D Lite senare i dag tar jag in på hotell. Och i morgon blir det långsam hotellfrukost i min egen takt. Väldigt långsam skulle jag tro.

Fast jag kommer att sakna att bo med Rosen såklart.

Ha en fin dag!

2 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Nena
  June 11, 2012 at 08:30

  Ojoj, måndagmorgon med fyra hantverkare. Låter som nåt Dante skulle kunnat komma på…Inferno alltså! Här är det också groteskt mycket måndagsmorgonfeeling, men man får väl rycka upp sig allteftersom. Och du har härliga hotellfrukostar framför dig du! Jag tänkte med saknad på dem jag har bakom mig när jag knåpade ihop något ätbart imorse!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2012 at 19:32

   Ja, jösses liksom. Man skyndar sig verkligen att göra morgontoalett vill jag lova. :-D
   kramar och trevlig kväll

 • Reply
  Katinka
  June 11, 2012 at 12:31

  Måndagsmorgnar är inte det lättaste, men du har en fin helg i bagaget. Här storgäspas det redan och det är bara lunch. Hua mig. Helt slut. Kram

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2012 at 19:34

   Verkligen en fin helg. :-D
   Ja och samma här. Så trött så..
   kram

 • Reply
  Louise Larsson
  June 11, 2012 at 13:14

  Hej Lingon!
  Vilken härlig helg du har haft här i Stockholm, jättesnygga var ni allihopa!!! Min helg var betydligt lugnare jag mina vänninor på landet utanför Eskilstuna. men det är ljuvligt att åka iväg och bara mysa. Nu börjar en ny arbetsvecka…men i morgon skall vi med jobbet hitta på något från lunchen………får se vad chefen hittat på! Hitta en fin sjal på secondhand butiken Camillas kläder ligger på Flemminggatan 28. Dom har mycket OM kläder och bra priser. Utifall du får tid över nu när du är här! Ha en fin dag/Kram

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2012 at 19:35

   Kul med tjejhelger, eller hur?
   Jag har det tjockt med jobb den här veckan men jag hoppas att kunna ta lite promenader på seneftermiddagarna. :-)
   Ska hinna maila dig också.
   Ha en fin kväll,
   kram

 • Reply
  Marie
  June 11, 2012 at 15:08

  Det är fullt ös för dig :) Fin bild på Rosen :) Kramar <3

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2012 at 19:37

   Ja, verkligen. Nu ska här sovas i kväll.
   kramar
   <3

 • Reply
  Annelie
  June 11, 2012 at 15:10

  Oj, det blev visst en låg vistelse i huvudstaden! Vilket uppvaknande med massa “brötande gubbar”…låter hårt! Kan ju bli kul med lite omväxling på hotell med goda frukostar att se fram emot! Blir nog bra..

  Så snygg Rosen är i sina vackra vårkappa!! Finns för mycket snyggt, är bara att inse..
  Hoppas din dag blir bra!!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2012 at 19:37

   I love hotellfrukost säger jag bara. I morgon ska jag sitta länge länge och hoppas jag orkar proppa i mig allt gott som jag vill. :-D Man blir ju mätt tyvärr……
   kramar

 • Reply
  Hilde
  June 11, 2012 at 18:53

  Hoppas dagen har varit bra och att du hunnit varva ned lite. Fin bild på snygga Rosen!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2012 at 19:38

   Tack den har varit finfin.
   kramar och trevlig kväll

 • Reply
  Milott
  June 11, 2012 at 19:08

  Hej Fina Lingonet! tyvärr har jag varit dålig bloggläserska på sista tiden. Men jag kommer igen, snart är det semester. Jättekramen till Dig!

  • Reply
   Lingon
   June 11, 2012 at 19:39

   ta´t lugnt…:) Livet är för kort för att hinna läsa bloggar ibland eller hur? Jag hinner själv knappt med.
   kramar!
   <333

  Leave a Reply