10 In Lingon om.....

Som en riktig bloggdåre..

Plötsligt ser jag karikatyren på mig själv. En dator, en kaffekopp och så en lite upptagen min. :) Som med viss möda kånkat bagage till StockholmC för att invänta tåget.

Och för att träffa söta Louise och säga snabbt hej och prata lite. Himla trevligt! Jag slänger ur mig frågan samtidigt som vi går…-Vill du vara med i bloggen? På bild? Och så tvärstannar vi under den svarta tavlan med tågavgångarna och jag knäpper av med mobilen och jag blev nog lika överraskad som Louise. :)

Bara så där.

Nu sitter jag på tåget och känner att jag är nog ganska uppvarvad egentligen. Minnena av en fantastisk vecka surrar runt i huvudet och kroppen och det har hänt så mycket roligheter som jag vill spela upp igen, spola tillbaka och fundera på. Känna efter.

Och så den där lilla kvarten som jag träffar en ny människa som jag inte sett förut, ser in i ögonen och pratar med. Någon som har läst min blogg och så gärna vill hälsa lite kort och säga hej.

Bara det. Så fint.

Så nu reser jag hemåt, och hoppas på att varva ner och lugna ner mig från storstadstempot. Jag längtar så efter min egen täppa och den där morgonkaffestunden utomhus. Hemma.

Snart.

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Bina - Everydaymolly
  June 15, 2012 at 11:40

  <3 vad mysigt med så spontanfotande! Jag fick igenkänningsfråga igår och jag kan fortfarande inte riktigt förlika mig med att folk faktiskt läser bloggen och känner igen mig ;) även om det sunda förnuftet säger något annat.

  Ha en fin resa och helg!
  KRAM //Bina

  • Reply
   Lingon
   June 15, 2012 at 12:03

   Tack! Ha en fin helg du också och må så gott hela familjen Bina.
   <333

 • Reply
  Annelie
  June 15, 2012 at 11:58

  Vad kul en läsare kommer fram bara sådär..måste kännas både roligt o lite konstigt på en o samma gång!
  Nu har du ju tid o sitta o spola bandet fram o tillbaka, fnittra åt allt som hänt senaste veckan!
  Önskar dig en skön avkopplande resa hem till ditt lilla bo igen!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 15, 2012 at 12:05

   Hihi. Ja, fast vi hade bestämt att träffas så det var ju inte så att jag blev igenkänd eller nåt. :-D
   Men ändå….ett spontant möte med en trevlig tjej.
   Tack och ha en fin och go helg och må så gott,
   <3

 • Reply
  Fru Sederblad
  June 15, 2012 at 12:15

  Bloggisar. I love bloggisar, sådana som du ;-)!

  Puss och kram!

  • Reply
   Lingon
   June 15, 2012 at 13:33

   Vad söt du är……!
   Ha en fin dag, avslutningsdag och hoppas att den blir ljus och härligt.
   <33333

 • Reply
  Bettina
  June 15, 2012 at 12:22

  Låter som du har haft en riktigt bra vecka! Hoppas du får en fin helg nu! Kramar

  • Reply
   Lingon
   June 15, 2012 at 13:34

   Tack det har jag verkligen, superbra!
   Önskar dig finaste helgen,
   <3

 • Reply
  Katinka
  June 15, 2012 at 12:51

  Åhh, vad fint att ha haft det bra och längta hem. Det är så det ska kännas. Jag hade nog också längtat lite hem om jag stannat resten av veckan, men nu börjar jag iställtet längta efter fler Stockholmsäventyr. Men först sommar ett par månader nu. Kram och njut när du kommer hem. Det var så roligt att ses.

  • Reply
   Lingon
   June 15, 2012 at 13:35

   Ja, jag hoppas vi ses vid flera tillfällen. <3 För det var verkligen jätteroligt att få lära känna dig lite mera.
   Ha en fin fin helg och hoppas ni får sommar i Götet.
   <3

  Leave a Reply