16 In Lingon om.....

peace on the journey

God morgon lördag,

Kontrasten från hotellfrukost i larmande miljö till min enkla havregrynsgröt är milsvid och jag njuter av tystnaden. Och saknar hotellfrukosten såklart och grämer mig att jag inte försökte äta mer i förebyggande syfte den sista dagen. :) Men det fungerar troligtvis inte..

Det är ganska skönt här hemma, jag känner mig som ett plan som har gått in för landning och nu ska jag varva ner alla växlar och pyssla med tvätt och sånt där glamoröst och omfamna vardagen i mitt eget tempo.

Jag började dagen med att förtjust skutta in i garderoben och drog på mig lite underliga kombos, glädjen över att kunna välja och så är jag väldigt känslomässig med mina kläder. Inte att jag är sentimental eller så utan jag vill ofta känna efter hur de känns på mig, om det är trivsamt eller inte. Om någon ska flytta eller inte?

Så vad sägs om Terrie trousers, Sumthing dress och Velvet googalong och ett par raggsockor på det? Eller kilklack på fötterna kanske medan jag sätter på kaffe och gör frukost?

Mm. Skönt att vara hemma.

Jag har lite att ta fatt i så vi hörs i kväll, en liten bloppis är på G för den stora garderobsrensningen börjar faktiskt att vara klar? Det känns så otroligt skönt det också. Att rensa på alla plan i sitt liv.

och gå vidare….

 

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Madde
  June 16, 2012 at 10:34

  alltså, du är så himla duktig med din blogg, mkt imponerad!! Förstår såväl hur det känns att vara hemma. Max 3 nätter kan jag vara borta från Paradiset när jag bor där, sen vill jag bara HEM TILL MIN TRÄDGÅRD!! Ha en fin lördag nu, Storklemar!

  • Reply
   Lingon
   June 16, 2012 at 10:47

   Tack söta…! Hoppas du och J får finaste dagen nu. ♥ Jag måste bara ladda om lite här först så kanske vi ses en annan dag vid tillfälle?
   kramar♥

   • Reply
    Madde
    June 16, 2012 at 23:18

    Så klart gör vi det :) Klem och ja, vi hade fin dag, vädergudarna var ju med oss och i paradiset vill man nog helst vara utomhus.

 • Reply
  Marie
  June 16, 2012 at 11:38

  Låter skönt med rensningen på alla plan, vare sig det är frivilligt eller inte. Helst frivilligt förstås :) Ha en skön lördag! Kramelikram!

  • Reply
   Lingon
   June 16, 2012 at 20:33

   Tack detsamma till dig,
   kramar

 • Reply
  Socker, vanilj och en skvätt grädde
  June 16, 2012 at 13:09

  Borta bra men hemma bäst!!! Välkommen hem till Skåne igen :))
  Ser framemot bloppisen kanske det finns något kul som vill flytta hem till min garderob!!!
  Ha en skön dag!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 16, 2012 at 20:34

   Skåne är inte dumt alls,
   Bloppis får det blir i morgon.
   kramar och trevlig kväll

 • Reply
  Linda G
  June 16, 2012 at 14:17

  Borta bra men hemma bäst……
  Ser både fram emot bloppis men samtidigt inte. SKA ju inte handla nåt mera;) Kram

  • Reply
   Lingon
   June 16, 2012 at 20:35

   Det blir nog inget fint alls i bloppisen. :-D
   Kramar och ha en go kväll

 • Reply
  Katinka
  June 16, 2012 at 14:52

  Åhh, men där är du ju igen och hemma och allt i din egen borg med allt nytt med dig inom dig. Det låter skönt och det låter som om Stockholmsresan gjorde under. Massor av kramar till dig för det!

  • Reply
   Lingon
   June 16, 2012 at 20:35

   Min egen borg. Precis..!
   kramar och ha det gott ikväll

 • Reply
  Odd Molly-holic
  June 16, 2012 at 16:26

  Finaste Lingon, så är det bara….alltid skönt att komma hem till sitt eget, till sitt bo.
  Jag hoppas du lägger upp bloppisen imorgon och inte ikväll när jag är på baluns…..jag är alltid spekulant som du vet ;-)
  Du får gärna hjälpa mig och vara smakråd avseende outfit för kvällen…vet inte vilken jag ska välja….lyxprobelm, jag vet ;-)
  KRAM och ha en fin kväll!

  • Reply
   Lingon
   June 16, 2012 at 20:36

   Tack, det känns jätteskönt att vara hemma. Och jag har missat att titta på dig outfit, har varit ledig i dag men nu ska jag kika bums.
   kramar!

 • Reply
  Natascha
  June 16, 2012 at 18:43

  Det är allt en omställning att komma hem, för mig tar det alltid några dagar att landa. Tänk vad tiden går fort, för en vecka sedan skulle vi snart ses på restaurangen i Stockholm och nu har det redan gått en vecka! Så kul vi hade det :-)
  Jag tycker alltid om att ha tillgång till hela min garderob. Ibland tar jag på mig något som jag har tänkt ut i förväg men när kläderna kommer på så är det inte jag. Därför känner jag mig många gånger väldigt begränsad på en resa, då är jag tvungen att ha på mig vissa plagg fastän det inte känns helt rätt den dagen. Därför packar jag alltid för mycket, jag vill ju inte behöva sakna något :-) Det är allt ett dilemma. Kram

  • Reply
   Lingon
   June 16, 2012 at 20:37

   Ja, tänkt vad det går fort. Och jag har blivit lite lat för jag har ju inte lagat mat på en hel vecka? :)
   Det var jätteskönt att komma hem faktiskt så nu ska jag försöka landa, men det går inte så bra för här är det spring i benen.
   Hoppas du har en fin go kväll,
   kramar!

 • Reply
  Stephie
  June 17, 2012 at 19:17

  hemma bäst!

 • Leave a Reply