10 In Klänningar, tunikor

Odd Molly combo – Aurora dress & Rocking chair top

Aurora dress

Så en dagens stass som är Aurora dress i stl 4 på mig. Lite lustigt för precis när jag satte mig på tåget i morse såg jag Stinas kommentar som frågade om storleken. Tillfälligheter som är kul! Normal till rymlig tror jag att jag skulle vilja beskriva den.

Den har lite speciell modell framtill, sömmen går verkligen tvärs över bysten på mig men det gör inte särskilt mycket när den sitter så här rymligt.

En väldigt skön klänning får jag säga och med Rocking Chair top i powder ovanpå blev det en fin outfit i bästa kaffefärg.

Rocking chair top

Här försöker jag sträcka på mig och göra en Hilde, och minnas lite av alla tips som fotografen lärde oss i fredags. :-D In med hakan var det va?

Nu är det måndag, arbetsvecka och jag har lagt relationsgrubblerierna till sidan för ett tag. Dags att ta i tu med vardagen och jag har fått hem den där boken som ger svart bälte i vardagseffektivitet. Sen om jag vågar öppna den är en annan sak. Hm.

Lunch här nu och kanske en luftningspromenad med jobbekompisarna.

kramar och vi hörs lite senare

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Hilde
  April 23, 2012 at 11:34

  Vad snygg du är, men det är du alltid :-)
  Jodå, rak i kroppen och ned med hakan och sen passa på att inte luta bakåt är vad jag kommer ihåg :-D
  Kram

  • Reply
   Lingon
   April 23, 2012 at 15:28

   Åh vad bra! Jag har några fler bilder till dig förresten, skickar dom i kväll.
   kram!

 • Reply
  chatarina
  April 23, 2012 at 12:49

  Vad fin du är i klänningen!! Kramar och ha en fin början på veckan!!

  • Reply
   Lingon
   April 23, 2012 at 15:29

   Tack detsamma till dig, ha det gott.
   <3
   kram

 • Reply
  Louise Larsson
  April 23, 2012 at 13:06

  Hej! Vilken dundrande helg du haft, självklart känns det extra ensamt att komma hem efter detta! Men det blir bättre ska du se! Det där med in med hakan skall jag komma ihåg! Sköt nu om dig! Kramar!!!!

  • Reply
   Lingon
   April 23, 2012 at 15:30

   Härligaste helgen, och nu har jag landat lite. Det blev bara en sån stor kontrast att komma hem igen. :-D
   kramar och må så gott,
   L

 • Reply
  Odd Molly-holic
  April 23, 2012 at 13:31

  VA FIN DU VAR MED ROCKING CHAIR TOPPEN PÅ!! Måste börja använda mina mycket mer. Har nu denna säsongen Hightwist som är lite längre i modellen och sedan har jag den i Powder som du har på dig som jag ännu inte testat så värst mycket. Jag har mest sett den som en sött topp att ha över vita ljuvliga sommarklänningar men här fick jag lite mer inspiration från dig.
  KRAM fina du och vet du….det där med relationsgrubblerierna brukar lösa sig när tiden är mogen för det (och när du minst anar :-)

  • Reply
   Lingon
   April 23, 2012 at 15:31

   Tack vännen, tack!
   Rocking chairen är jättefin på och ganska töjbar tycker jag. Hade en i military förut som såldes och nu denna fina. Prova ovanpå din silk sleeveless, funkar jättefint.
   Kramar och ha en fin dag

 • Reply
  Christina
  April 24, 2012 at 18:01

  Sh- vad fin du är i den:) supersnygg.
  Om man drar in hakan syns alla rynkorna på halsen, hahahahaha

  Kram

  • Reply
   Lingon
   April 24, 2012 at 18:35

   Ahaaaa?
   :-D

  Leave a Reply