4 In Lingon om.....

Lite livetomteverkstad

live ska ju vara live så nu rycker jag bort filmen. :-D

kramar och gonatt,
färdig med paketen 23:11

3 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marika
  April 15, 2012 at 21:24

  Ha ha du är för sööötttt!!!
  Kram

 • Reply
  Sanna
  April 16, 2012 at 07:02

  Du är då en söt tomtenissa. ;) Kram

 • Reply
  ria
  April 16, 2012 at 14:28

  Åhå neeeej jag lyckades ladda bara ca 5 sekunder igår kväll med wlan-skruttet. :D Men det är alltså så skånska låter?<3

  Tryckte just på Finlandsflaggan och fick gotta mig åt automatiska översättningar. Jag undrar om det är lika roligt sen när jag inte är febersjuk längre: "rycker bort filmen" blir till "idiot jag video", och "pyssel + handiwork" blir "handikappade arbete". Men det att du har Odd Molly kläder som regnar på dig tycker jag låter himla bra! (Insnöad=regna med kläder).

  • Reply
   Lingon
   April 16, 2012 at 19:03

   Fniss. Det är helt galet!!

   Hahaha
   kram!

  Leave a Reply