9 In speciella inlägg/ Trädgården

jag ser dig

Jag såg dig lilla fjäril.

Och nu är det vår.

Tjatar jag om det? Det får man väl göra..

De gulaste fjärilarna är de som fladdrar fortast och den här hade jag ingen chans att fånga stillasittande. Kanske nästa gång. Men den var här idag. Premiär.

Bara så ni vet. :-D

Jag sitter här hemma och snörvlar och snyter mig, men det känns lite piggare? Och det är ju inte dumt. Bara att ha kunnat gå ut en stund i det vackra vädret i dag var så underbart. Att soffan är full med hopknycklade kleenex på ett högst oglamoröst vis stör mig inte alls när jag ser bilderna på den gula fjärilen. Tänk vad foto livar upp? Och vad glad jag är att jag kan visa dem här på bloggen. För dig som kikar in här..

Jag skulle vilja tycka något och skriva något mer ikväll, men huvudet är snorballong och jag lever i dess isoleringskokong. :-D Det är ingen hejd på fulrimmandet och jag funderar på om jag kan göra något med sakrofag och sockerlag? Bäst jag gör en kopp te i stället och lämnar bloggen för en stund.

I morgon blir det jobb tror jag…vi får se..

Kramar L

6 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Att vara någons fru
  March 14, 2012 at 20:00

  JAAAA! Fjäril! Nu jävlar!

 • Reply
  Vivvi
  March 14, 2012 at 20:19

  Vilket härligt vårtecken. Sååå fina de är de små fjärilarna :)

  Krya på dig nu

  Kram
  /Vivvi

 • Reply
  Linda G
  March 14, 2012 at 20:56

  Jösses vad härligt! Längtar tills jag får se första citronfjärilen här:) Krya på dig nu! Kram

 • Reply
  Kicki
  March 14, 2012 at 21:56

  Ja här uppe har vi norrsken att glädja oss åt.
  Kram

 • Reply
  Sofia
  March 14, 2012 at 22:51

  Vårtecken! Här har det fladdrat för bi ett antal nässelfjärilar (den första såg jag i söndags) Förkylning är ju ett tråkigare vårtecken…. Krya på dig Kram!

 • Reply
  Fiona
  March 14, 2012 at 23:55

  Vår kan nog inte tjatas för mycket om!
  Kram och krya på dig

 • Reply
  Louise Larsson
  March 15, 2012 at 06:49

  God morgon! Hoppas din förkylning bättrar på sig! Visst är det underbart med alla vår tecken som fjärilar och blommor. Skall hålla koll i helgen efter dessa väsen……….
  Krya på dig/Kramar

 • Reply
  Marie
  March 15, 2012 at 07:24

  Vad härligt att få se årets första (?) fjäril :) Hoppas snuvan flyger bort! Har somnat framför The Mentalist de senaste kvällarna så det har inte blivit något plingande :/ Men det det kommer ju fler dagar :) Ha det gott! Kramar <3

 • Reply
  Lingon
  March 15, 2012 at 09:46

  Kramar och hälsningar till er alla!

  L
  <3

 • Leave a Reply