19 In Någonstans i Malmö

Någonstans i Malmö

20120216-091159.jpgNågonstans i Malmö är jag invirad som en mumie i sjalar och täckbyxor, kanske snarare michelin än mumie?

Kallt, vackert och blå himmel.

Idag har jag massor med jobb och snart är det dags att packa väskan igen mot nya äventyr.

Jag funderar också på att göra en jätteöverraskning för en bloggvän, hehe! Så om det lyckas ska jag berätta sen… Har man sagt a får man säga b!

Vi hörs lite senare,
Kram!

9 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  AnnaSC
  February 16, 2012 at 09:23

  haha jag vet var du är…

  Kul väntar på att läsa om B.
  <3

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:24

   Du känner igen dig såklart..

   kramar!

 • Reply
  Marie
  February 16, 2012 at 09:35

  Ha en bra dag! Och är också nyfiken på B :D Kram

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:24

   Hoppas du har haft det fint i dag, jag har ju inte hunnit med att läsa alla inlägg..

   Kram!

 • Reply
  Anne
  February 16, 2012 at 09:46

  Åååå vi har också kallt i dag men gnistrande blå himmel :)
  KRAM

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:25

   Här har det övergått i mulet och tösnö som fryser på. Skithalt ute..

   Kramis

 • Reply
  Sanna
  February 16, 2012 at 09:55

  Du lyckas verkligen göra mig nyfiken. Lär titta in igen under dagen. ;)

  Kram

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:26

   Kul. Jag brukar inte göra så mycket teasers för själv retar jag mig ofta på det..:-D Men här var jag tvungen att vara lite hemlig.
   Kramar

 • Reply
  Katinka
  February 16, 2012 at 09:58

  Låter härligt! Hoppas du får det trevligt dit du ska! Skrev det precis till Rosen, men säger det här nu med. Önskar vi kunde ses i helgen! Tyvärr är jag dock helt uppbokad och det blir förmodligen inte ens tid för affärer denna gång vilket grämer mig en aning, men det blir nog tid en annan gång. Ha det så kul! Kram

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:27

   Det får bli en annan gång. Vi gör helt enkelt en annan gång…

   Kramar och trevlig kväll,
   L

 • Reply
  Madde
  February 16, 2012 at 10:02

  Åh! du vet ju hur mkt jag gillar “någonstans i Malmö” och idag är inget undantag. Håller motvilligt med om att den är en fin gnistrande dag idag! Fick inte heller kommenterat Spritzerdress. Tycker den är ljuvlig och lagom lång som klänning på oss kortisar :) men formodligen jättesnygg som tunika till Jeans också. Inte för ryshpyshigt gullig, utan precis lagom. Tycker jag iaf. Idag kundbesök, sen pakethämtning. En “snövit”klänning från en av våra stora kedjor. Otippat? ja, men det kan bli hur bra som helst..Storklem och fortsatt fin torsdag!

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:28

   Kul att du gillar spritzklänningen, jag tror den blir finfin till sommaren om inte annat. Och du vet väl att det är torsdag idag? Once up on a time….på teven.
   kramar

 • Reply
  Vivvi
  February 16, 2012 at 10:36

  Brrr, ja idag är det riktigt kallt. Hoppas du får en superfin dag trots massa jobb :)

  kram
  /Vivvi

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:28

   Tack detsamma till dig vännen!
   Många kramar

 • Reply
  Nena
  February 16, 2012 at 12:40

  Då har ni nog vädret vi hade igår. Idag vräker regnet ner…
  Jag vill också höra b…
  Kram

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:29

   Tråkigt med regn..hoppas det blir bättre hos er i morgon.
   kram

 • Reply
  Lingon
  February 16, 2012 at 13:32

  Många klemmar och kramar tillbaka till er!
  L

 • Reply
  Marie
  February 16, 2012 at 15:50

  God eftermiddag.
  Marie heter jag och jag brukar läsa din blogg, tyvärr komenterar jag nästan aldrig. Tycker inte att jag har något att tillföra då jag inte bloggar själv. Konstigt resonemang, javisst! ;-)
  Det började med mitt OM intresse, men det var något med dej och ditt sätt att skriva som fick mej fast. Jag får känslan av att du är en mycket varm kärleksfull små stollig person med en stor portion ödmjukhet.
  Men nu känner jag att jag måste skriva en kommenter för efter ha läst din blogg idag så var det en gnagande känsla som inte ville släppa. Hela eftermiddagen har jag haft den gnagande känslan av obehag, kunde inte för mitt liv begripa vad det var. Men mitt i min dammsugarorgie slog det mej med full kraft i bakhuvudet.
  JAG, en vuxen kvinna någorlunda förståndig ( anser jag mej själv vara ). Gift och har 2 barn och ett ordentligt jobb.
  Jag blev avundsjuk, ja ta mej fan. Avundsjuka var känslan som gnagde i mitt inre. Just det du gjorde, ringa upp någon helt sonika bara för att. För att gemenskapen mellan er bloggare verkar så varm och ärlig,peppande och stärkande. Att man kan få så mycket stöd omtanke och kraft av människor som man aldrig har träffat.
  Jag kände mej nästan lite tjurig, sådär som på 5 åringar vis, -Jag vill också vara med och leka. :-)
  Skaffa blogg då människa, kanske det tänks då. Hell no, så mycket tid och ork har jag inte just nu. En annan gång kanske, jag är fullt nöjd med att läsa hos dej.
  Så vad är anledningen till att den första kommentaren blev en halv roman? Jo, jag vill tacka från djupet av mitt hjärta. TACK för att jag får vara med på ett litet hörn av alla tokiga upptåg. TACK för att du avslutar dina inlägg med kram. TACK för att du förgyller min dag.
  Kram på DEJ.
  Mvh Marie

  • Reply
   Lingon
   February 16, 2012 at 17:32

   Wow Marie. Jag ler med hela kroppen åt din fina kommentar. :-D Och säger tusen tack tillbaka. Småstollig och kärleksfull det är jag det i ett nötskal.
   Och här kommer en stor kram tillbaka!
   KRAAAAAAAAAAM
   :-D

  Leave a Reply