15 In Lingon om.....

en snabb liten mollyrunda..

Igår rantade jag förbi både Iisa och Factory och Åhléns i Malmö. En snabb tur bara för att kolla läget. Man måste ju ha lite koll, hoho. Ja, koll på Odd Mollyläget i staden och lämpligt att tänka på lite ytliga saker som kläder och bli uppmuntrad av vackra färger.

Poetry dress finns på Iisa i porcelain och vitt, och den härligt ärtgröna remix blouse med rosa roderier och knyt befinner sig på Factory. Om någon är sugen. På Åhléns ganska lite nytt tyckte jag, och hela mollyavdelningen har flyttat till ett nytt ställe i butiken så jag var nog lite vilsen där..

Måste bara säga att Odd Molly classics är jättefina i vår.. Poetry dress kunde jag ha både stl 3 och fyra, och Babydoll dressen vet jag inte om ni får se, för det blir verkligen too.much.boob. samlat på ett och samma stället som framkallade både ett och två skratt i provrummet. Synd för den är verkligen fin…

Jo, okej då…med kofta på.. :-D Jisses!

Nu är det lunch här på jobbet och dagen bara rusar iväg, hujeda. I morgon ska jag hålla ett litet föredrag inför publik så jag måste förbereda lite. Tom i huvudet är bara mitt förnamn. Tänk om jag presenterar mig som Lingon? Av misstag? Nä, det skulle jag aldrig ha skrivit här….nu kommer jag att fundera på det också..

– Hej jag heter Lingon och jag ska prata om …….

…..eh……?

Någon som har några frågor?

…inte?

..eh?

hmm..

—————————————

Ja. Jag ska nog sätta mig och skriva ett litet manus, eller iallafall stödord och topics.. eller får jag väl “hoppas” att vinterkräksjukan slår till i morgon och jag slipper tala..:-)

Nja. Näe. Jag får väl bita i hop och bara göra det..och ge mig själv lite vuxenpoäng. Att göra saker som man absolut inte känner för…det blir minst sex poäng?

Nog svamlat. Här ska ätas lunch och jag önskar dig som läser en fortsatt fin fredag!

Ha det gott!

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Anne
  January 27, 2012 at 11:43

  Jag tror att det skulle funka med Lingon :) Kanske tror åhörarna att de hörde fel :D nej jag ska inte tramsa mer – förstår att det känns bättre om du förbereder dig lite. Glömde ta ur mina linser i går kväll så jag ser ut som om jag festat loss i ett par veckor………..
  KRAM

  • Reply
   Lingon
   January 27, 2012 at 13:00

   Ojdå…men du har väl fått ur dom nu? Uh.
   Kramar och ha nu en skön eftermiddag!

 • Reply
  Titti
  January 27, 2012 at 12:34

  Jag har köpt Baby doll dressen och där är ett linne ett måste!!!
  Poetry såg jättefin ut med koftan till.
  Good Luck tomorrow!!
  Kram Titti

  • Reply
   Lingon
   January 27, 2012 at 13:00

   Ja, ett linne är nog inte en dum idé? Jag flinar lite fortfarande..
   Tack och ha en fin kväll nu.
   kramar

 • Reply
  Katinka
  January 27, 2012 at 13:02

  Ja, usch. Känner igen de där tankarna kring när man ska prata. Tänk inte för mycket på det för då brukar det bli fel. Har hänt mig åtskilliga gånger att jag börjat skratta för att jag tänkt på något som jag föreställt mig i förväg.

  Haha.. Förr hade jag extrem rampfeber och var skitnervös inför att tala, men jag botade det på ett mycket bra sätt. En gång tvingades jag hålla en föreläsning i 25 minuter på grekiska på universitetet och efter det finns det inget jobbigt med att prata inför människor. Bara man får prata på sitt eget språk så! Haha.. Skrattar nu när jag minns det. Kram

  • Reply
   Lingon
   January 27, 2012 at 14:19

   Grekiska? Oh My…..
   Jag har fortfarande inte förberett något men jag ska tvinga mig. Själva talandet inför grupp gör mig inte så mycket men inspirationen är noll. :-)

   Kramar!! På grekiska.

   • Reply
    Katinka
    January 27, 2012 at 14:31

    Haha.. Ja, jag har ju btt där i evigheter och har en magisterexamen i nygrekiska i bagaget faktiskt. Har undervisat en del i det här i Göteborg så jag är härdad för livet nu. Det aktuella tillfället var dock på ett seminariemöte och jag var komplett livrädd. Glömmer det aldrig någonsin. Tänk på att du slipper hålla det på grekiska åtminstone så går det nog bra. Lingon finns väl knappt på det språket ändå haha… Och inspiration är det väl inte lätt med just nu för dig. Kram

    • Reply
     Lingon
     January 27, 2012 at 15:26

     nej jag har fortfarande inte förberett mig… måste göra det snart…måste….

     kramar

 • Reply
  Oslotigern
  January 27, 2012 at 13:55

  Blev så glad när jag såg ditt “Det kommer en vår”-inlägg, har hållit lite andan för din skull. Vad skönt att det gick bra trots allt, och du verkar hålla modet uppe.

  Tack för fin provning! Poetry klänningen tycker jag bara är underbar! Eftersom jag har miniboobs vore kanske den där babydollen nåt för mig ändå. Har inte sett den live, så jag får spana vidare i Mollyland.

  Tror absolut det skulle funka med “Hej, jag heter Lingon”!

  Kram kram

  • Reply
   Lingon
   January 27, 2012 at 14:20

   Babydollen är jättefin! I båda färgskalorna.:-)
   Tack för du tänkt på mig, tigertankar ger nog energi?

   Kramar!!

 • Reply
  Lina
  January 27, 2012 at 14:06

  Underbar provning! Gillar att du gjort bilderna så där söta :-) Allt piggar upp en fredag!

  Vilken storlek skulle du välja på Poetry dress, stl 3 eller 4?

  KRAM

  • Reply
   Lingon
   January 27, 2012 at 14:26

   Hm. Jag funderade just på det igår och det blev liksom dött lopp mellan för och nackdelar med storlekar.

   3:an aningens bättre i längd och armlängd på korta jag, men ganska lite vidd i kjolen runt om magen. 4:an å andra sidan mer bekväm men lite för lång? Å andra sidan så krymper den nog en aning i tvätten då det är bomull?

   Jag tror att du är mindre i stl än jag så jag gissar på en trea för dig om du inte vill ha några extra cm längd förstås.

   Kramar och ha en skön fredagkväll!

 • Reply
  Marie
  January 27, 2012 at 14:10

  Vad fin du är i Poetryn! Det känns alltid skönt efteråt när man har utmanat sig själv :) Ha en fin fredag! Kramar <3

  • Reply
   Lingon
   January 27, 2012 at 14:26

   Jobbar på det!! :-)

   Kramar till dig
   <3

 • Reply
  Hilde
  January 27, 2012 at 16:18

  Hej jag heter Lingon blir en perfekt öppning :-) Du kommer att fixa det galant. Jag håller tummarna för dig.
  Jättesnygg i Poetryn är du, den hamnar nog hos dig tror jag. Ett riktig Lingon-plagg.
  Kram

 • Leave a Reply