16 In i Köket

Peppisar och Odd Molly till salu

Godkväll!

Här är det lite pysselstuga ikväll och jag har druckit för mycket kaffe på eftermiddagen så jag studsar runt som en ekorre. Vanligtvis går man ju lite som en zombie på kvällarna annars. :-D Det blir nog inte lätt att somna i kväll tyvärr..

Brevid mig på diskbänken ligger den här sångsamlingen och jag håller på att lära mig julsångerna.. Tror jag klarar tre stycken nu, så nio kvar tills julafton. Himla kul faktiskt och en utmaning. Idag har jag försökt lära mig Last Christmas med Wham och det går sådär..:-D :-D

Det där med koordination, att kunna spela piano och sjunga samtidigt? När jag var barn och cyklade med mina vänner så när jag skulle prata så slutade fötterna att trampa på pedalerna och jag föll bak, långt där bakom och försökte avsluta min historia och snabbt cykla i fatt. Galet! :-D Jag hoppas att min motorik har utvecklats lite sen dess, hihi.

Och nu en tur upp till tvättstugan och sen en bloggenad hos er där ute. Jag kommer nog att knapra på en pepparkaka om en stund.

Ni som har ca stl 3 att kika in hos Marika som säljer många fina plagg i sin blogg. Själv ska jag blunda hårt….

Kramar och ha en fin torsdagkväll.

 

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Helena
  December 15, 2011 at 20:55

  Åh så duktig som pysslar så där hela tiden. Jag är så imponerad av dig min finaste krösamaja.

  • Reply
   Helena
   December 15, 2011 at 20:57

   och där lyckades jag blunda för dessa fina mollysar!!

  • Reply
   Lingon
   December 15, 2011 at 20:59

   Åh, inte hela tiden! Och jag är impad av dig som har drömhuset på G. :_D

   Kramar

 • Reply
  Linda G
  December 15, 2011 at 21:24

  Duktig du är som bakar egna pepparkakor! Här är det ICA-bagaren som gör dom;) Kram!

  • Reply
   Lingon
   December 15, 2011 at 22:10

   De är inte dumma de heller och mina blev lite brända…men goa!

   kram

 • Reply
  Att vara någons fru
  December 15, 2011 at 21:28

  Du ser ju ut att ha et så mysigt att man bara vill vara med

  • Reply
   Lingon
   December 15, 2011 at 22:11

   Well, vi skulle kunna ha en bloggbak-kväll. Bakverk alltså…:-D Jag skulle vilja göra en såndär fruktkaka med sprit i och som man bara orkar äta en centimeter av.

   Kramar!

 • Reply
  Runa
  December 15, 2011 at 21:30

  Last Christmas med Wham…ha ha…den kan jag nog hela utantill…och det är nog den enda julsång jag kan 100% från början till slut!! Oj oj…den var SÅ bra (då på 80-talet el när det var…). Vad det ser kul ut med pepparkaksbak! Själv ska jag ta mig i kragen o julpynta lite, bara lite….vi ska för första gången sedan vi flyttade hit vara kvar i Seattle över jul så nåt litet pynt ska jag väl kanske ha att titta på. Ha en härlig kväll! Kramar från Runa (som, tyvärr, lämnat den soliga beachen i Mexico o istället tittar ut över regnet i Seattle)

  • Reply
   Lingon
   December 15, 2011 at 22:12

   Men alltså låter är ju vansinnigt lång? Eller är det många repriser på refrängen? Hihi. Jaja…
   Tråkigt att det regnar i Seattle men om det är någon tröst så är det lika eländigt här…det vräker ner..

   Kramar!

 • Reply
  Fröken Abbe
  December 15, 2011 at 22:08

  Du drar mig i fördärvet!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   December 15, 2011 at 22:12

   Gissar på att du menar Marikas fina sale och inte mina pepparkakor? :-D

   Kramar

 • Reply
  Solid
  December 15, 2011 at 22:19

  Hej!

  du drar även ner den här tanten i fördärvet men Otto vill nog att matte ska vara välklädd till jul (och sälja av lite somligt som inte är jag). Men det är ju lättare att köpa än att sälja för mig. Mums med pepparkakor.
  Kram från Eva

  • Reply
   Lingon
   December 16, 2011 at 09:53

   Åh, ge Otto en julkram från mig!

   Kramar

 • Reply
  Marika
  December 15, 2011 at 23:42

  Tack för länkningen söta lingonet:-)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   December 16, 2011 at 09:53

   Det var så lite så,

   kramar

 • Reply
  Marika
  December 15, 2011 at 23:43

  Nere i fördärvet har jag varit alldeles för länge, ha ha.
  Kram

 • Leave a Reply