10 In Pyssel+Handiwork

Nytt Pynt

Idag har jag varit iväg en liten tur och föll för det här fina hjärtat som är gjort av kottar och pinnar. Visst borde jag gjort ett själv kanske, men man behöver inte göra allt. Visst är skuggorna häftiga på väggen?

Lillhuset fick också följa med hem med sitt söta lite mindre hjärta..

På byrån i sovrummet.

Så nu är hemmet lite pyntat iallafall med ljus och värme. Jag känner mig helt tom nu i kväll, det blir ju så ibland när man varit ute på roligheter och nu är man tillbaka och allt det där man såg fram emot är över. Tom som en urdiskad syltburk. Kvar är en jobbevecka att ta i tu med men så fort jag tänker på den så snurrar det i huvudet. Men det finns ju ingen anledning att tänka på det i kväll? Eller hur? Neh. I morgon nya tag. Det är nog vila som behövs.

Så tack för idag och gonatt!

6 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Ninna
  November 28, 2011 at 21:37

  Gaaahhh, vilka ljuvliga foton från OM-kontoret, vilka lyckans ostar ni är!:) Något annat som är ljuvligt är din nya header, två tummar högt upp.
  Kram på dig!

  • Reply
   Lingon
   November 28, 2011 at 21:55

   Tack vad snällt! Headern var som sagt en lyckträff. Men nu funderar jag på att göra en vintrigare. Vi får se.
   Kramar!

 • Reply
  Katinka
  November 28, 2011 at 21:39

  Det där var baske mig det snyggaste pyntet alla gånger. Jag tycker inget vidare om pynt, men ditt hjärta är så vackert! Kram

  • Reply
   Lingon
   November 28, 2011 at 21:55

   Tack vännen! Det värmer att höra och nu ska jag gå och titta på det en gång till.
   Kramar och gonatt

 • Reply
  Frösötös
  November 28, 2011 at 21:59

  Gillar verkligen hjärtat! Bra gjort :) Även här är det segt och jag har ont i båda armarna för säkerhets skull. Visst är det väl lite synd om mig ynk ynk ;) Nu sängen!
  Sov sött.
  KRAM

  • Reply
   Lingon
   November 29, 2011 at 09:03

   Det är synd om dig. <3 hoppas idag blir bättre!
   Kramar!

 • Reply
  Mirka
  November 29, 2011 at 01:53

  Vet du att detta inlägg hjorde mej så glad. Kl: 02.51 o har inte sovit, gör så ont överallt:( men imorrn får de lov att vara nättre! Och nej, man behöver inte alltid göra allt:) kram

  • Reply
   Lingon
   November 29, 2011 at 09:06

   Ussss vad du är dålig. Men nu vänder det snart ska du se.
   Massor med krya på dig kramar och vet du maken min har dina strumpor på varje dag.

   Kram!

 • Reply
  Mirka
  November 29, 2011 at 01:54

  Stavfel, inser ja men ja har 3 madiciner som rinner imej så lite mjuk i huvve här på sjukhuset. Kram

 • Reply
  Elvira Spekulerar
  November 29, 2011 at 11:42

  Snyggt hjärta! Och vem är det som säger att måste göra det själv? Jag köper gärna om det finns färdigt istället för att göra själv, men så är inte jag någon pysselfia heller, åååaar och aaaar och förundras när jag kikar in hos andra inspiratörer istället :)

  Kram

 • Leave a Reply