7 In speciella inlägg

att vända sig mot solen

Jag har egentligen inte så mycket att säga i kväll, känner mig trött och nöjd och en smula inåtvänd. Men allt är bra, bara fint och bara trött.

Men den här fina orkidén vill jag visa upp. Bilden är från  i går förmiddags och de är bara märkliga blommor. Vackra och underliga. Den är vass och mjuk på samma gång, oskyldig och syndig.

och vacker.

Önskar dig en fin kväll!

♥ 

7 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Linda G
  November 16, 2011 at 20:34

  En fin kväll till dig med:) Och vilken bra haiku du fick till! Kram!

 • Reply
  Sofia
  November 16, 2011 at 22:07

  Jag tycker de är så läckra nästan overkliga! Ska ta en tur till IKEA och hamstra några nya nån dag! Din Fedden är jag lite sugen på (eller jag tror det men har väldigt svårt att bestämma mig för vilken färg som jag helst vill ha!) Jag tror att en sådan ligger högst på måste hittas på rea listan! Kramar!

 • Reply
  Odd Oldies
  November 16, 2011 at 22:09

  Absoluta favoritblomman! Tacksamma, kärva och helt underbart vackra.

  Ha en skön kväll
  Kram K

 • Reply
  Marie
  November 16, 2011 at 22:18

  Älskar orkidéer och har nästan bara olika typer av dem hemma. förutom (trots?) att de är så himla vackra så gillar inte katterna dem vilket är en stor fördel i det här hemmet :) Köpte en ny vacker sort härom dagen som jag ska fota och visa imorgon :) Kram och godnatt!

 • Reply
  Att vara någons fru
  November 17, 2011 at 10:43

  Såååå vackra bilder!

 • Reply
  Milott
  November 17, 2011 at 14:01

  Visst är den “rutiga” ådringen i blombladen helt fantastisk. Jag har olika bara för att! En blomma jag blivit förtjust i för att den är så lätt att sköta, en snaps vatten varje lördag och ger tillbaks så mycket!

  Kram

 • Reply
  Lingon
  November 17, 2011 at 14:54

  Tack för alla fina kommentarer!
  Orkideer är speciella varelser…

  Kramar i massor!

 • Leave a Reply