12 In Lingon om.....

Rött!

20111005-082526.jpgGodmorgon!

Fortfarande koftväder och ingen jacka, underbart! Och jag kör rött idag och njuter av fina trasselscarfsen som kvalar in på delad förstaplats av halsduksförälskelser. <3 tack till bulvanen, du vet vem du är...;-) Men mitt i min röda klädfest för dagen känner jag igen broderierna i den röda klänningen som inte gick i produktion och surar lite. Den hade varit såååååå fin att ha på kroppen tror jag, ketchupröd eller inte så är den underbar.... Men nu. Jobb, jobb, jobb. Vi hörs lite senare. Kramar

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Lina
  October 5, 2011 at 09:05

  Säger som du, den person som bestämde att den röda klänningen inte skulle gå i produktion måste ha varit FULL!! Den skulle garanterat ha köpts av mig och säkert många fler. Big loss Odd Molly!!

  Scarfen hoppas jag ska bli min också…

  KRAM

  • Reply
   Lingon
   October 5, 2011 at 16:30

   ;-D

   Stora kramen!

 • Reply
  Sofia
  October 5, 2011 at 09:54

  Tänkte på samma sak när jag såg din scarf, hur kunde de vara så dumma så att de inte gjorde klänningen. Jag tror att den hade sålt bra å kanske ännu bättre om den kommit i vintersläppet nu. Kram å ha en fin dag!

  • Reply
   Lingon
   October 5, 2011 at 16:31

   Ja, de klänningarna kom bra för tidigt vädermässigt. Jag tycker inte de passar än. Men snart så….:-D
   kramar och ha en fin dag du med!

 • Reply
  Maria/Javabönan
  October 5, 2011 at 10:53

  Det är nog fler än du som hade älskat den röda klänningen, jag till exempel även om jag antagligen inte hade köpt den då jag inte tror jag passar i den. Jag har ju min röda Fonda ja som inte så många har. *hihi*

  Kraaaaaaam på dig goa Lingon!

  • Reply
   Lingon
   October 5, 2011 at 16:31

   Röd Fonda är ju inte fel alls…:-D
   kram

 • Reply
  Marie
  October 5, 2011 at 17:36

  Den röda skulle varit perfekt på ett litet lingonbär :) Fin är du i dagens också! Kramar

  • Reply
   Lingon
   October 5, 2011 at 20:25

   tack vännen! Ja, men den var nog inte ment to be….
   kramar och ha det så fint i kväll

 • Reply
  Hilde
  October 5, 2011 at 18:19

  Det känns som det alltid är rött som inte går i produktion, tråkigt tycker jag. Tänk dig julen i den klänningen.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   October 5, 2011 at 20:25

   Börjar snart att drömma om julpynt tror jag…:-D

   kramar

 • Reply
  Vivvi
  October 6, 2011 at 21:02

  Jag tror den där klänningen hade blivit en hit. Årets julklänning :-)

  Sååå fin ju

  Kram
  /Vivvi

  • Reply
   Lingon
   October 6, 2011 at 21:37

   Visst är den. Hade gärna poserat framför granen i den…:-D
   kramis

  Leave a Reply