29 In Klänningar, tunikor/ Odd Molly

Odd Molly Combo – Röd

Odd Molly superian tunic, vintage rose. Easy Round dress, dark pink. Sleevewarmers magnolia.

Hoppsan då vad jag ser allvarlig ut idag? När man är så glatt klädd och allt, men jag är trött så det är nog det ansiktet säger. Det här var en outfit som jag trivdes i idag, men armvärmarna kom på nu i kväll för att piffa upp bilden lite. :-D

Jag känner mig lite galen på morgnarna nu, det pågår någon sorts krig om vad jag vill ha på mig eller inte och det här är i stort sett en trotsoutfit när jag blir för trött för att argumentera med mig själv och klockan tickar och man måste rusa. Låter det galet? Ja det är det verkligen. Heltokigt. Varför är det så svårt att gå hemifrån i något som man inte riktigt trivs i? Varför tar det så emot? Har man färgallergi eller? Det är ju bara tyg som täcker kroppen..

Och bekvämt ska det vara också. Vilka krav…

Egentligen kanske den som ser mig tror att jag älskar färg och mönster och virrvarr och att jag har ett behov av att synas i mängden, och ja det är väl delvis sant men just nu tittar jag mest själv på preppy kavajer och tajta byxor och bruna nyanser och benvitt och tycker att det är supersnyggt och önskar mig den stilen. Men den faller lite på att det inte är bekvämt…..

Tills vidare får jag vara tant färgglad tror jag. :-D

Och det var allt klädbabbel för stunden och vi höres i blogglandia lite senare. Ha en go tisdagkväll.

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply
  Hilde
  September 20, 2011 at 19:44

  Du är så fin som tant färgglad, så det tycker jag absolut du ska vara :-)
  Kram

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2011 at 20:56

   Tack vännen!
   Jag tänker på er bil i kväll…:-( Hoppas den mirakulöst kryar på sig.

   kramar!

 • Reply
  Evalena
  September 20, 2011 at 20:32

  Måste börja med att säga att först läste jag TROSoutfit och fick lov att hämta mig en stund.
  :-D Vifta bort bilderna som flög över näthinnan om du hajjar…….. :-S

  Sen ska jag säga att du har ju liksom implementerat bilden av färgtjej iaf hos mig och tycker att det är det som är Lingon. Kritstreck+ strikt = Lingon? NÄ!
  Eller, såklart skulle det säkert också vara toksnyggt bara man fick vänja sig. Men du, hur kul är det att titta (eller göra dem för all del också) på kombobilder där man matchar svart, strikt, kritstreck med varandra? Ok, de första två gångerna kanske….
  Hoppas du fattar hur jag menar…..

  KRAM!

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2011 at 20:58

   Trosaoutfit? ;-D :-D hahaha!
   Jag gillar nog att vara tant färg och kritstreck är inget för mig. Men kanske lite mjukare färger…
   Trosoutfit? hihi. Sötis!
   kramar

 • Reply
  Helena
  September 20, 2011 at 20:40

  Färgglatt och bekvämt… Det låter som två bra krav på en outfit!!!
  Jag skulle inte lämna garderoben förrän jag har fått på mig något bekvämt… Färgglatt är ett plus, även om jag ibland behöver vara “mindre utmärkande” och därför väljer något neutralt :-)
  Gillar mycket din rosa-röda outfit!!!
  Kramar Helena

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2011 at 21:00

   Bekvämt och färgglatt. Eller bekvämt och mjuka färger..:-D
   kramar och gonatt!

 • Reply
  Äppelträdet
  September 20, 2011 at 20:46

  Nej nej nej, jag vill inte se dig i preppy kavajer och jordnära toner.

  Du är min energikick i vardagen! Och du är så snygg i allt du tar på dig!

  Kram

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2011 at 21:02

   Tack vad söt du är! Blir jag ju glad av att höra..:-D Ler ända upp till öronen..Tack!

   kramar och ha en fin kväll,
   L
   <3

 • Reply
  Frösötös
  September 20, 2011 at 21:05

  Mycket lyckad kombo tycker jag! Tack för superknyttips :) Jag har fått paket i dag men inte orkat prova så jag är verkligen helt trött :o
  Kram å sov gott :)

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2011 at 21:09

   Ja då måste du vara trött..
   sov så gott!!!
   kramar

 • Reply
  Fröken Abbe
  September 20, 2011 at 21:05

  Jag kommer inte till min mail idag, så jag skriver här istället. Jag hoppas du har sett att jag mailat dig om duffy topen, bet fixad?
  Kram

  • Reply
   Lingon
   September 20, 2011 at 21:10

   jag har fått ditt mail och skickat ett i retur..! I morgon lägger jag den på lådan till dig.
   Kramar!

 • Reply
  Mrs G
  September 20, 2011 at 22:50

  Åh jag gillar också bekväma kläder! Blir det för stramt och tajt så känner jag mig stel som en pinne hahaha.
  Så mycket mönster är inte riktigt min grej, det viktigaste med kläder tycker jag är att man själv trivs och superkul om man som du vägar ha en egen stil!

  Kram Mrs G

  • Reply
   Lingon
   September 21, 2011 at 13:36

   Tack ska du ha…
   kramar!

 • Reply
  Oslotigern
  September 20, 2011 at 22:51

  Kritstreck och beige i all ära – men du är ju bara så fin så fin i dina färgkombos!! Jag vill se mer av dem :-) Du är ju inspirationskälla nr 1 när det gäller glada kombos och färger – me like a lot!

  Kram och god natt

  • Reply
   Lingon
   September 21, 2011 at 13:36

   Kul att du gillar färger. Jag tycker att du har väldigt fin färgsmak, har många olika färger och kombos. Me like tillbaka….
   kramar!

 • Reply
  Fia
  September 20, 2011 at 23:15

  oooh! Sluta inte att vara färgglad! Jag är alldeles för feg själv och jobbar stenhårt på att INTE blir den där beige-tråkiga! Med det menar jag inte att powder är en tråkig färg nej, men det är så lätt att ta på sig något svart och så något beige eller vitt och så är man så där färglös igen! Varje gång jag gör så längtar jag plötsligt efter något färgglatt!

  Så keep it up!

  Kram!

  • Reply
   Lingon
   September 21, 2011 at 13:38

   Tack Fia!!
   Visst är det roligt med färg och hur det påverkar oss? Jag känner mig ofta för färgglad när det är starka färger, men så känner jag mig beige om det är för svaga. Vad är lagom liksom?
   kramar och ha en fin dag!

 • Reply
  Mags
  September 20, 2011 at 23:18

  Du är min stora inspirationskälla med dina underbara färgkreationer så please, sluta inte, det finns tillräckligt med gråa människor i världen. Fast jag tror att du knappast skulle bli det vadän du tar på dig…
  Keep going!!!

  Kramiz

  • Reply
   Lingon
   September 21, 2011 at 13:38

   Tack så mycket Mags! Vad snällt sagt och jag tar det till mig..<3<3<3
   Mer färg åt hela världen!

   kramar och ha en fin fin dag!

 • Reply
  Att vara någons fru
  September 21, 2011 at 08:14

  Vilken fantastisk färg det är på klänningen som tittar fram där under!

  • Reply
   Lingon
   September 21, 2011 at 13:39

   Ja den lyser. Dark pink. Eller mörkt chockrosa..
   kram!

 • Reply
  Naimiez
  September 21, 2011 at 09:06

  Vad fint!!!! Kanske måste ha ett par känkor ändå?? Jag vill ha strumpor så men jag har inte riktigt vant mig vid sådana kängor…..vill inte lägga de pengarna heller =) men det kanske finna andra inte så dyra som Primeboots =)

  KRAM!!!!

  • Reply
   Lingon
   September 21, 2011 at 13:40

   Tack! Ja, men det finns massor med fina skor och kängor som inte kostar skjortan… Hoppas du hittar något som fossingarna trivs i.
   kramar i massor,
   L

 • Reply
  Marie
  September 21, 2011 at 12:17

  Finaste Lingoncarmencitan :) Kram

  • Reply
   Lingon
   September 21, 2011 at 13:40

   Tack söta du…somboronbonn…..lalalalalla llaaalaa la laaa…<3

   kram

 • Reply
  Naimiez
  September 22, 2011 at 13:02

  Önskar se dina lila leggings/strumpbyxor närmare. Åhléns var det väl??? Kram!!

  • Reply
   Lingon
   September 22, 2011 at 13:42

   Ja det var det väl? Jag ska ta på dom lite senare ok?
   kramar!

   • Reply
    Naimiez
    September 22, 2011 at 13:57

    Du e bäst! Ta hand om dig! Kram!

  Leave a Reply