23 In Blusar, koftor/ byxor & kjolar/ Klänningar, tunikor/ Odd Molly

Några röda favoriter av Odd Molly fall 2011

Ja, så har man överlevt första arbetsdagen. Och tänk när jag satt där vid tre-tiden så var jag helt uppfylld med allt som skulle hittas på i kväll, kombos skulle fotas, kläder skulle läggas ut till försäljning. Men så orkar jag inte, för första arbetsdagen tar ut sin rätt. Precis som det ska vara…

Men iallafall, här kommer några av mina favoriter…och jag tror att det får bli i det röda tecknet. Man är ju ett lingon. :-)

artwork silk blouse i färgen pink.
En goding för mönstret är så finfint med rosor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurora dress i vintage dk pink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mulan tunic i Pink

 

 

 

 

 

 

 

och till sist en cardi. Exeter knit cardigan i färgen sienna..

 

Ja, alla dessa kunde gärna få flytta in i min garderob och egentligen tycker jag att kollektionen är för fin och för stor. Önskar att jag inte hade köpt så många mollysar redan. Men samtidigt får man ju vara jätteglad för vad man har istället.

Det finns så många fina färger i höst och en annan av mina favoriter är allt i lila, vintervitt och turkost.

jaaaa tant villhaaa?

Är min smak som baken eller är det någon mer som gillar dessa fina?

Nu blir det lite mera vila här och läsning…och hoppas att man orkar upp i morgon. Dag 2.

kramar och trevlig kväll!

 

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply
  Runa
  August 8, 2011 at 20:26

  Fina röda kläder….jag gillar också den här färgskalan. En mulan tunic har jag beställt (faktiskt i blått som inte alls är min färg men broderierna såg så fina ut på den så jag kunde inte låta bli). Jag tycker dessutom att allt (med något undantag :-)) i lila är superfint. I morgon ska jag äntra huvudstaden och försöka se lite av höstgrejerna “live” för ovanligthetens skull, ska bli kul. Grattis till 1:a dagen avklarad….har man ett kul jobb som man gillar, som jag uppfattar att du har, så brukar det går fort att komma in i det och kännas bra. Ha en bra kväll! Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2011 at 20:31

   Åh, jaa den är jättesnygg i dk indigo….och den lila…mums! Bra val där.. alltså många av blusarna och tunikorna är tänkbara för mig, för många…undrar vilka man kommer att hitta i butik?
   Kul du ska till storstaden, hoppas att du får jättefint väder och trevlig rea. Det ska man ju ha. :-D
   Tack! Jag är ganska trött i kväll, men är glad att det gått så bra..nu gäller det bara att lägga sig i tid. Inte roligt. Vill vara uppe.

   kramar och må så fint och ha en fin dag i mon!

 • Reply
  Marie
  August 8, 2011 at 20:26

  Hjälp vad fina! Den översta och den nedersta var underbara :) Ha en fin kväll! Kramar

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2011 at 20:32

   ja de är…:-D
   kramar till dig Marie,
   L

 • Reply
  Tonemor
  August 8, 2011 at 20:39

  Elsker dine fargevalg, Lingon :) Har alltid vært glad i lilla og alt på skalaen mellom rødt – fiolett og blått, og særlig høst og vinter synes jeg de fargene passer bra :) Sånne flotte friske “bær”farger, og de kler ett Lingon veldig godt, tycker jag :) Helt enig med deg, det er så altfor mye fint fra OM nå, og jeg har nok shoppet litt for mye fra før…. Men litt av det nye skal jeg nok få presset inn i garderoben (helst uten at maken merker noe til det). Er trøtt som deg etter første dag på jobb etter semester, så det er deilig å bare slappe av i kveld. Kramar till dig från tokiga norrbaggan <3

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2011 at 20:54

   Ja du satte huvudet på spiken med bärfärgerna. Jag gillar också att kombinera rött, lila och åt det blåa hållet.
   Hoppas vi tar oss igenom jobbeveckan? Det ska vi nog klara.

   kramar och må så gott tokiga norrbagga!!

 • Reply
  Annelie
  August 8, 2011 at 20:49

  Läser ikapp så gott det går.. Vilka röda olika fina nyanser, har ju knappt tittat innan! Den sista ‘dog jag lite grann när jag såg’, suckar o drar ett djupt andetag. (Bestämde o satte in ett belopp till de svältande i Afrika. Inte för att verka duktig nu, utan för jag verkligen vill hjälpa. Har gjort så sedan tidig tonår o mitt hjärta blöder lätt..)
  Härlig resa över sundet du hade!!
  Kream kram

 • Reply
  Annelie
  August 8, 2011 at 20:53

  Lät väl hur dumt som helst!! Svårt skriva, halvblind o tänker mer än skriver, ha ha..
  Menade bara jag får ‘avstå ett tag’ om du förstår..
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 8, 2011 at 20:55

   Klart jag förstår vännen! Vad bra gjort. ♥
   Mycket fint att titta på och man kan liksom titta lite i omgångar för att ta in allt, jag menar mollysar på bild…
   Hoppas du kanske kan få lite hjälp med ögonen…
   kramar och ha en fin fin kväll!

 • Reply
  Hilde
  August 8, 2011 at 21:05

  Det är allt för mycket fint tycker jag, blir alldeles snurrig i toppen:) Jag gillar Mulan tunic och Exeter knit cardigan av dessa du visar.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   August 9, 2011 at 11:21

   Ja mycket fint är det och då har jag inte ens listat de lila favoriterna..
   Ha en fin dag Hilde,
   kram

 • Reply
  Linda G
  August 8, 2011 at 21:08

  Även jag har spanat in Artwork silk blouse. Ack så fin! Mulan är inte tokig heller:) Kram

  • Reply
   Lingon
   August 9, 2011 at 11:22

   Jag går genast och köper en triss… :-D

   kramar

 • Reply
  mintekopp
  August 8, 2011 at 21:24

  Supertjusiga, gillar verkligen tunican mest!

  Har oxå haft första jobbdagen efter semestern och det är som du säger, den tar verkligen ut sin rätt. Oj, oj klockan är lite över nio och sängen ropar redan på mig :-)

  • Reply
   Lingon
   August 9, 2011 at 11:23

   Det är tufft första dagarna. Gäller att hoppa i säng så man orkar..men inte är det roligt.
   kramar!

 • Reply
  Adela
  August 8, 2011 at 22:00

  Aaahhh finfina plagg där! Gillar särskilt Mulan tunic i Pink! Så snygg!
  Första dagen avklarad här med…gick toppen och jag har ny energi;)

  Kram söta du!
  Adela

  • Reply
   Lingon
   August 9, 2011 at 11:24

   Du är duktig du som klarar jobbet galant! Nu när jag har tittat lite till så gillar jag den skarpt i flera färger så det blir svårt att välja en favorit, den lila och mörkblå…mmm.

   kram och ha en fin dag!

 • Reply
  Karen
  August 8, 2011 at 23:53

  I must laugh that it is your first day back at work and you have Molly on the brain. It is hard not to daydream about the beautiful styles in red.
  As for me…. I am daydreaming about a trip to Copenhagen!!!
  Kram,
  Karen XOXO

  • Reply
   Lingon
   August 9, 2011 at 11:26

   I dream of that too. A trip to Copenhagen and having coffee with you! :-D That would be nice. It is a pleasure to watch the product images in detail and to find new things everytime. So many details…<3

   Ha en fin dag!
   kram

 • Reply
  Att vara någons fru
  August 9, 2011 at 07:59

  Du klär så himla bra i de där starka färgerna <3

  • Reply
   Lingon
   August 9, 2011 at 11:27

   Tack vännen!
   kram

 • Reply
  Sanna
  August 9, 2011 at 08:25

  Mycket fina val du gjort. Hade lätt velat ha dem själv med. Men men inte lämpligt för min plånbok. :p

  Ha en bra dag!

  • Reply
   Lingon
   August 9, 2011 at 11:27

   Jag veeeet. Dumma plånbok, vi måste skaffa en större.. :_D
   Ha en fin dag du med!

  Leave a Reply