10 In Lingon om.....

om att snubbla på upploppet

Om jag hade följt mina instinkter hade jag stannat hemma idag, för det var så segt i morse och sen fastnade jag halvägs till jobbet i Malmö och insåg att det här går inte bra…för att sen vela en stund och nu sitter jag här på jobbet och är vissen, fortfarande halvkrasslig och lite snurrig i huvudet. Suck……

Nu tar jag det lugnt resten av dagen och tänker att jag har fortfarande onsdag, torsdag och fredag på mig att göra storverk. Det kan gå det med för jag är bäst när det gäller så vi kan säga att jag håller på att ladda upp, eller hur? Loading, charging batteries, packing bags, picking flowers and ready….standby…..standby….standby…...tills i morgon då jag trycker på actionknappen och går igång! :-)

Jevvla bacillor. (skånska)

Nu ska jag smyga ner på vaktmästerikontoret och sno en päronsplitt i frysen, hehe. Sno och sno, de är ju mina men jag måste smyga lite annars måste jag bjuda halva avdelningen och jag vet inte om det räcker åt alla.

Önskar dig en fin fin dag, sorry mitt gnällo.

kram

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Tonemor
  June 28, 2011 at 15:27

  Å, du er bara så söt, Lingon, synes jeg ser deg for meg, smygande etter päronsplitt :) Nu måste du krya på, bli bra igjen före semesterstart :) Många kramar från tokiga OM-tanten i Norge (som smiler etter å ha lest ditt gnäll) <3

  • Reply
   Lingon
   June 28, 2011 at 22:06

   Hej Tonemor, det blev två hela päronsplitt ojojoj vad gott det var. :-)
   Hoppas du har det fint och soligt i Norge,
   kram!

 • Reply
  Marie
  June 28, 2011 at 19:46

  Jobbigt med segdragen förkylning :( Piggelin är säkert en bra medicin :) Jag fick en strut efter körningen idag som jag nästan slukade i en tugga :) Hoppas du mår bättre nu i kväll! Kram

  • Reply
   Lingon
   June 28, 2011 at 22:07

   Det fixar sig här, bättre redan och du, du är ju så häftig som tar mckort! Jag blir så imponerad.
   kram och må så gott!
   L

 • Reply
  Linda G
  June 28, 2011 at 21:09

  Ja nu får bassiluskern ge sig:(((( Kram på dig!

  • Reply
   Lingon
   June 28, 2011 at 22:08

   tack Linda,

   stora kramen och vi får höras någon kväll, :-)

 • Reply
  Nadia
  June 28, 2011 at 22:03

  Aj då – hoppas du får sova gott och känner dig bättre imorgon. Det är extremt sällan du gnäller så du har hur mycket gnäll som helst till godo :-)
  Postar ditt paket imorgon!
  Stor kram!

  • Reply
   Lingon
   June 28, 2011 at 22:09

   Nej, nu är det färdiggnällt för ett tag. :-)
   Ska bli jättekul att få paketet, då kommer jag att hjula hela dagen..:-)
   kram coh må så gott!
   L

 • Reply
  Too di Boo ♥
  June 28, 2011 at 22:07

  Krya nu på dig..dumma baciller!!!!
  kram..

  • Reply
   Lingon
   June 28, 2011 at 22:09

   Ja, buu för dom.
   kram!! och snart ska jag nog bjuda dig på kaka.
   :-)

  Leave a Reply