6 In Lingon om...../ Trädgården

Blått

Lavendeln blommar och då det inte finns något rolig outfit att visa upp så får det bli lite blått istället. Jag älskar lavendel både till färg och doft och har planterat ett par nya i rabatten.

Idag mår jag lite bättre men halsen är bråkig och svullen som attan, bara att ta det lilla lugna tills det ger sig, och just nu när det småregnar ute känns det lite skönt att kunna vila ut och dricka ändlöst många koppar te med honung och somna i soffan precis när jag vill…

ha en fortsatt fin söndag, ♡♡♡

L

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nena
  June 19, 2011 at 14:20

  Ja, det är väl tur i oturen med dåligt väder faktiskt! hemskt med värme när man är förkyld. Vilken färg det är på lavendel. Här är de på gränsen till att börja blomma! Jag har en lååååång lavendelhäck och därifrån frösår sig lavendeln så att jag kan placera ut den överallt i trädgården!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 19, 2011 at 21:44

   Härligt, man kan inte ha för många, eller hur? Jag gillar den intensiva blå färgen som nästan lyser. Jag har provat att plantera ett par rosa lavendel också men det är inte riktigt samma sak.
   kram och trevlig kväll,
   L
   <3

 • Reply
  Linda G
  June 19, 2011 at 14:31

  Fint med lavendel:) Mina blommar inte riktigt än. Hoppas halsen ger med sig snart…..Kram

  • Reply
   Lingon
   June 19, 2011 at 21:45

   Ja, nu får den ge sig tycker jag….
   kramar på dig,
   L

 • Reply
  Helena
  June 19, 2011 at 14:50

  Vilka härliga bilder på lavendeln! Så intensivt blått! Min lavendel är på G, men behöver nog några dagar till.
  Krya på dig!

  • Reply
   Lingon
   June 19, 2011 at 21:46

   Tack Helena,
   De kommer nog när som helst, mina står lite skyddat så de är tidiga..
   kram och ha en fin kväll,
   L

  Leave a Reply