20 In Trädgården

att plötsligt känna sig….lycklig?

Ja innan ni dödar mig av tråkighet för ännu en utebild så måste jag bara slänga in den här.. för jag blev överfallen av känslan av lycka i morse. Eller snarare avsaknad av att vilja ha något annat, att vilja gå vidare.

För här kan jag sitta och bara vara nöjd.

Förra året så här dags höll vi på att pimpa och måla hus, med allt vad det innebär och man var aldrig ledig, hela tiden till nästa hög, till nästa tipplass, till nästa sak att ta i tu med och mitt i allt det höll jag på med rehabträning från en ryggskada och livet var minst sagt jobbigt.

Jag är så oerhört glad att vi flyttade till ett mindre boende, och att vi trivs över förväntan. Jag hade trott att jag skulle gråta blod på vårkanten över saknad av äppelträd och gräsmatta men nä, det kom inga tårar…..

Nästa inlägg och massor med kommande ska däremot innehålla mycket mollysar jag lovar. :-) Säljinlägg kommer och ikväll ska jag på tjejmiddag och jag fnular på vilken mollystass som ska på? Jag vill hitta något glamoröst och lite lättjefullt snyggt, stiligt men lekfullt alltså och svalt får bli dagens tema. Som projekt nummer två blir att försöka göra mig själv lite glamorös och stilig för att passa i denna outfit….:-D Som jag absolut ska visa upp här i bloggen….

????

Så vad ska det bli?

Kramar, ha en fin dag och vi ses kanske lite senare?

L

5 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Solid
  June 4, 2011 at 15:22

  Hej!
  Underbart med din lyckokänsla och visst är det så att vi blir bara drabbade av lyckan och många gånger när man minst anar, njut!
  Själv är jag innerligr trött efter flytt, och inser att ett stort hus ska städas och en stor mängd jobb ska göras men det är lycka att bo tillsammans med älsklingen.
  Själv blir jag glad över att se er fina uteplats. I morgon ska det handlas pelargoner och försöka hitta snygga balkonglådor.
  Kram från Eva

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:00

   Hej Eva,
   Här kommer ett svar i efterskott….stöket tar slut till sist jag lovar och hoppas att du hittade fina pellisar idag? Jag har ett par för många på uteplatsen, eller nä det kan man väl inte?
   Ta en liten paus i flytten och andas! Det är inte dumt alls om man brukar hinna ändå.

   kramar och ha en fin 6:e juni.

 • Reply
  Bettina
  June 4, 2011 at 16:51

  Njut av din lycka =) så härligt att känna att man har precis det man vill och behöver! Och angående outfit blir du nog fin i vad du än tar på dig, Ha en trevlig kväll! Kramar

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:01

   tack Bettina!
   Kvällen blev jättefin och jag är så glad. Tänk att man hittar nya vänner via Odd Mollyvärlden? Det är inte dumt alls. :-D
   Hoppas du har haft en jättefin helg,
   kramar
   L

 • Reply
  Marie
  June 4, 2011 at 16:53

  Åhh vilken prunkade vacker uteplats du har skapat! Förstår att du känner dig lycklig där :) Trivs rätt bra på min balkong med :) Satt igår med ett glas skumpa och njöt av kvällen :) Ser fram emot att se kvällen stass! Kram

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:03

   Champagne på balkongen? Inte illa alls. Det låter bara supermysigt att du fick inviga dina möbler med elegant bubbel. :-D
   Kvällens stass blev inte så jättbra på bild men kommer senare…

   Kramar och ha en fortsatt fin söndag.
   L

 • Reply
  helen
  June 4, 2011 at 18:00

  Att känna sig lycklig är den största gåvan och jag tror den känslan är syster med tacksamhet.
  Och det kan man känna trots att det är kämpigt ibland; det är det som är finessen =)
  Så härligt att ni trivs bättre än ni trodde.
  Ha en underbar kväll!

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:04

   Tack Helen för de fina orden!
   Ja, jag är både lycklig och tacksam just nu. Ska försöka hålla kvar det….

   Kramar och hoppas du mår bra!
   L

 • Reply
  Annelie
  June 4, 2011 at 18:15

  Sötaste Lingon..du förmedlar LYCKA HELA TIDEN!! (mer eller mindre..) Jag både ser o förstår du mår bra med livet just nu. DET gör då även OSS ANDRA glada o lyckliga, om inte för din skull!!! Du ÄR värd ALL lycka i världen!!! Bara så du vet.. Det är gåva att KÄNNA lycka!
  Som du vet befinner jag mig ungefär ditt läge du var i förra året. Känns därför ännu viktigare för mig läsa hur DU känner!
  Idag tänkte jag bl.a gå igenom mitt skoförråd. Tänkte, tja det är ju inte så mycket. Borde gå rätt så fort. Ha ha ha..säger jag nu, är låååångt ifrån färdig men orkade inte mer idag! Halva golvet täkt av kartonger o jag hittar skor, sandaler, stövlar som jag totalt glömt bort!!! Allvarligt, hur illa kan det bli..?! Känns inte aktuellt med sko-köp nu direkt kan jag meddela..fniss. Maken sa, kul o fynda i sina egna förråd! Jo jo..
  Ha en skön kväll o behåll din lycka!!!
  KRAMAR

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:06

   Hihi! Tack! och jag skrattar lite för jag känner igen mig så…när man sitter där på golvet och tittar på sina pinaler och tänker….-Jahaaaa? Det här är mitt liv? Utspritt på två-tre kvadratmeter så sitter man där och minns när man köpte skorna, eller hur de skavde på den där festen, och de där!! De där borde jag verkligen använda oftare….
   Stöket tar slut! Jag lovar som jag sa tidigare till Eva. Någon gång tar det slut…:-D

   Kram och ha en fin söndag och ja jag behåller lyckan. :-)
   L

 • Reply
  Oslotigern
  June 4, 2011 at 19:25

  Så skönt! Finns inget bättre än att känna sig lycklig :-) Och jag tröttnar inte på dina fina utebilder, klart du ska visa dem! Ha nu så trevligt och roligt på middagen! Ser fram emot Molly-bilderna! :-) Kram kram

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:07

   Tack Tigern!
   Tigern, pantern och vad kommer sen? Puman? :-D

   kram och må så gott!
   L

   • Reply
    Oslotigern
    June 5, 2011 at 23:13

    Ha ha – puman ska jag lägga på minne, nästa lägenhet eller hus kanske? :-)

 • Reply
  Christina
  June 4, 2011 at 20:21

  Åh fina du!! Man blir lycklig denna underbara tid med alla blommor och fantastiska sommarvärme.

  Hoppas ni får en härlig kväll, om jag känner någon ge dem med en kram:)

  KRAMAR

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:09

   Tack Christina,
   kvällen blev jättefin med skratt och bus. Jag ska se om jag kan klämma ur några bilder lite senare ur kameran.

   Kram och hoppas att vi ses snart igen,
   L

 • Reply
  Hilde
  June 4, 2011 at 20:45

  Det är inte alls tråkigt att få se din uteplats, den är så fin och inspirerande. I morgon måste jag handla lite mer blomster.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:09

   Och din blev ju jättefin!!! Jag har bara inte hunnit med att kommentera..Så fina dynor..

   kram och njut i badet.
   L

 • Reply
  Linda G
  June 4, 2011 at 22:31

  Vilken skön känsla!! Och vad fint ni har det på eran ute-plats:) Ha en bra kväll på tjej-middagen! Kram

  • Reply
   Lingon
   June 5, 2011 at 17:09

   Ja underbart gott!
   kramkram

 • Reply
  Lingon
  June 5, 2011 at 00:14

  tack sötingar för alla fina kommentarer! .-D Kom hem mitt i natten så jag svarar lite bättre i morgon..

  kramkramkram!
  L

 • Leave a Reply