19 In Klänningar, tunikor/ Lingon om...../ Provningar

Veckans shoppingbekännelse..by Ti Mo

Bilden från Tintinstyle

Ja, trots inga fler tilltänkta klänningar i garderoben så föll jag djupt för denna korta sommardröm till klänning från by Ti Mo. Det var som så att jag var ute och klänningspanade åt..var det Lindiloo eller Fia? som sökte en kortärmad klänning av ovan nämnda märke och jag hamnade i en ljuvlig butik och drog fram klänning efter klänning och hittade inte rätt men så föll blicken på denna lilla söting och jag var fast. Cambric sh-sl blouse.

Knapparna är hjärtformade, <3

och färgen heter dot print champagne och är benvit botten med vita prickar.

Jag ska skölja upp den och stryka och sen blir det mera komboprovning med jeans under, och olika underklänningar. Här är det lite skrynkligt, sorry,  och premiärprovning någon timme ute i solen. Vad ska jag ha för kofta till? Earhart cardigan kanske? Eller färg…!

Finaste nederkanten. Egentligen brukar jag inte falla som en fura för det söta, vita flickiga…det brukar jag mest vilja ha på midsommarafton men denna klänningen sa bara..-ta med mig hem…nu! -Jag vill bli din vän!! :-)

Hihi, här gör jag ett sista desperat försök att fotografera ryggsidan. :-) Det gåååår inte! Så bilden från Tintinstyle är med av ett syfte..

Jaha, då är det bara att gå in i nästa vecka och hålla sig från klänningsköp. Buhuu. :-)

Det här med veckans shoppingbekännelse är en grej som jag copycatat från Katinka, tycker att den är jätterolig. Kanske ska den göras på söndagkvällar så man får med hela veckan? Så vad har du hittat på denna veckan? Hur har det gått för dig?

Nu ska vi se Barnaby här på dansk teve…inte dumt alls och hålla lite lördagkväll

Trevlig kväll!

L

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  annika
  May 7, 2011 at 21:32

  Så urfin du är. Förstår verkligen att du föll för den. Får man fråga vilken butik? Kan inte va i Lund i alla fall för här finns inga affärer (tycker jag). Lördagskvällskram

  • Reply
   Lingon
   May 7, 2011 at 22:32

   Tack Annika,! :-)
   Butiken heter Miranda Margareta och ligger på gågatan mot triangeln i Malmö. De har en hemsida: http://mirandamargareta.se/ men hemsidan är under uppbyggnad om jag förstod rätt. Finns även en blogg: http://www.mirandamargareta.blogspot.com/
   Där finns massor med fina klänningar och många by Ti Mo´s som är utsålda i nätbutiker..
   Klart det finns affärer i Lund väl…men man vill alltid hitta nya smultronställen eller hur?
   Kramar och ha en fortsatt fin helg!!
   L

 • Reply
  Linda G
  May 7, 2011 at 22:57

  Åh har du dom där fina Cream legginsen? Jag vill ha såna! Klänningen är ljuvlig:) Kram

  • Reply
   Lingon
   May 7, 2011 at 23:07

   leggingsen är jättesköna och rätt stora i stl. Jag kan ha både M och L, kanske t om S?
   :-)
   kramar och sov så gott!

 • Reply
  Lindi Loo
  May 7, 2011 at 23:46

  Grymt fin! Faktiskt mer tilltalande på dig o dina bilder. Hade inte ens sett den på Tintin fast jag kikade in där igår! Nu är jag också supersugen! Tack för tipset!!! Kramisar!

  • Reply
   Lingon
   May 8, 2011 at 13:22

   Kul att du gillade den :-) Det är en liten underbar tunika/klänning.

   Kramar!
   L

 • Reply
  Runa
  May 8, 2011 at 02:32

  Åh vad den var fin, hjärtknappar o prickar…super!! Det var ett bra köp…själv känner jag mig jätteduktig varje gång jag köper nåt som inte är Odd Molly (dumt…men så är det!)…på nåt vis tycker jag att det är ok att köpa nåt då (beroende på att jag har så mkt OM i garderoben…fast ärligt talat har jag en massa annat också…och behöver absolut INGENTING!) Hoppas du har en bra helg i värmen…kramar

  • Reply
   Lingon
   May 8, 2011 at 13:24

   :-) Jag är precis likadan, tycker att jag var jätteduktig nu som hittade något annat än Odd Molly som jag dessutom älskar att ha på mig. Tokigt. Men oftast så använder jag mollysarna ändå mest, av någon anledning. <3
   Tack helgen är underbar, det blåser en del så det är inte så varmt att man smälter, bara underbart skönt och fint.
   Ha det bäst Runa,
   Kram!

 • Reply
  Marie
  May 8, 2011 at 07:33

  Jättesöt var den : ) och så fin på dig! Faller också för söta detaljer som hjärtknappar Älskar faktiskt knappar överhuvudtaget :) Kramar

  • Reply
   Lingon
   May 8, 2011 at 13:25

   Jaa, och jag som är en tok upptäckte inte de fina knapparna förrän hemma! Det blev liksom en extra överraskning då.
   kramar och ha en fortsatt fin söndag!
   L

 • Reply
  Dr Molly
  May 8, 2011 at 09:21

  Jättesöt!!! Och gillar leggingsen starkt! VILL HA NU! Kramar

  • Reply
   Lingon
   May 8, 2011 at 13:26

   Leggingsen finns i butik i Malmö på Clare.dk i hansagallerigan i stl S, om du vill ha dom. Fast de är betydligt billigare att hitta på nätet. :-)
   kramar och må fint!
   L

 • Reply
  Annelie
  May 8, 2011 at 11:29

  Jaa såå fiiiin!! En av mina nya kärlekar sedan i vintras är just det märket!! Finns måånga fina tycker jag..Ursöt klänning/tunika på dig!
  Ha en skön söndag! Nu skall här målas!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   May 8, 2011 at 13:27

   Ja, det är ett favoritmärke här med. Alla dessa söta hjärtan och bra kvalité som håller..me like!!
   Kul att du är igång med målning och håller på, visst är det härligt att fixa och dona?
   :-)
   KRAM

 • Reply
  Vivvi
  May 8, 2011 at 11:33

  Vilken liten söt sak :-) Kan tänka mig att det kommer fina matchningsbilder senare men jag tycker det var fint med enkla leggins under också. Topp topp
  Kram
  /Vivvi

  • Reply
   Lingon
   May 8, 2011 at 13:28

   Tack för hissen Vivvi,
   Ja du har helt rätt att det räcker bra med leggings till, men vi får se vad man kan sätta i hop. :-)
   KRAM!

 • Reply
  Fröken Abbe
  May 8, 2011 at 17:47

  Åh, vad fiiin! Jag älskar ju det “söta”, så denna var precis i min smak!
  Kram

 • Reply
  mirka
  May 9, 2011 at 06:46

  så fin , så fin, får jag fråga vilken storlek har du på ti-mo? har aldrig provat deras kläder, sett nog så jag undrar om man beställer via nätet att man kunde få rätt redan vid första beställningen.kram, trevlig fortsättning på dagen. Har du annars tagit hand om Bösendorfar?

  • Reply
   Lingon
   May 9, 2011 at 07:51

   Hejhej Mirka,
   Jag har storlek medium i underklänningar och linnen, men då smiter det åt och håller in lite, det är lycra/spandex vad det nu heter i material. :) Tunikan här i inlägget har jag i L, men den är stor jag provade aldrig en medium för det fanns inte i den färgen i butiken. Den finns även i en jättevacker blågrå färg….
   Bösendorfer står på min patientlista ja…maila mig dina frågor om du vill. :-)
   kramar och ha en finfin dag!

  Leave a Reply