16 In Klänningar, tunikor/ Lingon om...../ Odd Molly/ Provningar

Odd Molly Superian Wrap tunic – dress

20110419-052041.jpg

Följ med på snabbprovning! :-)

20110419-051720.jpgSuperian s/s dress stl4 i vintage old rose.

20110419-052155.jpgAningens för liten för mig, annars finfin!

20110419-052210.jpg

20110419-052224.jpgSuperian Wrap tunic stl 4.

20110419-052238.jpgAningens för stor!

20110419-052256.jpg

20110419-052309.jpgEn stl 3 sitter bättre…

20110419-052331.jpg

20110419-052348.jpg

20110419-052409.jpgSka bli kul att se hela serien om någon dag, tunikorna hade inte kommit idag tyvärr och jag skyndade vidare hemåt. Nu blir det en tågresa..

Vi hörs kanske lite senare om ni vill! Trevlig kväll, L

4 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Minoo
  April 19, 2011 at 17:53

  Hej Lingon! Såg ditt inlägg på fejan om Pleated skirt… tänkte bara tipsa dig om att (du kanske dock redan vet om det) samma modell också finns i ett annat tyg. Lite mer som en kontors-kjols-tyg om du vet vad jag menar. Jag har den själv i marinblått och grått. Exakt samma modell, med spets under, men alltså annat tyg. Colore Superiore tror jag dem är från.

  • Reply
   Lingon
   April 19, 2011 at 21:07

   hej Minoo! Vilket bra tips:-) Jag har inte kollat in den kjolen live men det ska jag försöka göra, den finns ju ibland på tradera. Jag har egentligen jeanskjolen men den är för liten just nu…:-) Men jag skulle gärna ha en ny utgåva av den kanske lite modifierad.. Jag tycker liksom att det fattas lite kjolar i min garderob.
   Tack igen,
   kram
   L

 • Reply
  C
  April 19, 2011 at 18:06

  Åh vilken fin provning!
  Hoppas att min klänning kommer snart! Så sugen på att använda den nu på vårkanten…
  Kram till dig!
  /C.

  • Reply
   Lingon
   April 19, 2011 at 21:10

   Den kommer nog snarast, den borde väl bara i posten vid det här laget. :-)
   Kramar tillbaka!
   :-)L

 • Reply
  Annelie
  April 19, 2011 at 19:47

  Nyheter på gång..men då måste dom ju vara väldigt små i storleken!?
  Väldigt fina, söta modeller!
  Jag har kännt mig helt fullkomligt snurrig i skallen av allt som hänt på sista tiden.. Imorse fick jag knappt upp huvudet från kudden, sanslöst slut. Fick ju en smärre chock igår morse när maken messade mig -“jag har sagt upp mig”!! Vi hade ju pratat om det hela helgen men det sista jag sa på kvällen var; -nu tar vi det lilla lugna o tänker efter ordentligt! Hej o hå, är man gift med handlingens man så är man, haha. Han tyckte vi hade gjort vårt här nu o läge för förändring. Jag har alltid sagt att jag skall bo i vårat lilla hus till dödagar..trodde jag ja!!
  Först allt med min skrutta Rufsa o sedan detta.. (sjuk redan innan) Så det är väl inte så konstigt kroppen bara lägger av. Nu skall jag försöka återhämta krafter ett par dagar för att orka börja ta uti med grande projekt både inom o utomhus! Oj då, vad jag tjattrar på då..
  Ha en skön kväll!
  KRAM

  • Reply
   Lingon
   April 19, 2011 at 21:17

   Hej Annelie,
   Det är bara roligt att du bubblar på här inne, så trevligt.
   Det var bara klänningen jag provade som var liten, tunikan var ju snarare rymlig. :-) Och färgerna är lite ljusare och mjukare i verkligheten.
   Ja…vilka dagar du har haft..Men jag tror att det kan bli en fin förändring, det är förstås jobbigt att flytta men ack så skönt med en nystart på många fronter i ens liv. Och man kan rensa ut gammalt och lägga bakom sig. Det är precis ett år sedan vi började prata om att flytta och sedan bestämde oss, sen blev det av i mitten av november och nu sitter jag här i vårt nya hem. Och summan av kardemumman är att allt har blivit mycket bättre..:-) Jag är så glad för det.

   ta och vila dig nu och njut av vårsolen och tänk på att nya äventyr väntar dig. :-)

   Stor kram och ha en fin kväll!
   L

 • Reply
  Hilde
  April 19, 2011 at 19:48

  Superian ser ut att vara en fin serie plagg, tack för den fina provningen. Jag såg hos Tigern att Artology i blush inte fanns i måndags, men maila gärna ditt mobilnummer i fall den kommit in på Freeport.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   April 19, 2011 at 21:18

   Hej Hilde, jag ska maila dig i morgon..du får gärna filma live från freeport :-)
   Stor kram och ha det fint!
   L

 • Reply
  Viola
  April 19, 2011 at 20:39

  Old Rose ser ut att vara en heeelt underbar färg. Du ser ut att klä väldigt bra i den :-) Blev det något köp?

  Kram från V

  • Reply
   Lingon
   April 19, 2011 at 21:20

   Färgen är ljuv och lite ljusare och mjukare i verkligheten än på bilderna. Svag rosaröd på något sätt. Joo det blev ett litet köp…:-)
   kramar!

 • Reply
  Linda G
  April 19, 2011 at 21:14

  En positiv överrasskning båda plaggen tycker jag! Har inte gett så mycket för dom på produktbilderna. OM får snart börja punga ut reklam-kosing till dig:) Kram!

  • Reply
   Lingon
   April 19, 2011 at 21:21

   De är sköna, tunn bomull. :-)
   kramar och ha det bäst!
   L

 • Reply
  Marie
  April 19, 2011 at 21:57

  Det är lite 50-tal över den kortärmade, väldigt kvinnlig i modellen som klär dig :) Även wrapen i den mindre storleken var du jättefin i :)
  Efter att ha budat på pleated skirt minst två gånger och jag givit upp för att den blivit så himla dyr så bestämde jag mig tredje gången att jag bara SKA jag ha den! Det blev en dyr men förhoppningsvis mycket användbar historia. Nu blir det till att vara säljare ett tag istället för köpare. Det har blivit många juveler i kronan denna vår, väntade och oväntade och dessutom en riktig kronjuvel :) Nu ska jag börja njuta av dem.. Kram

  • Reply
   Lingon
   April 19, 2011 at 22:18

   Klänningen och wrapen är finfina, så synd att man inte kan fota ryggen på sig själv bara för baksidorna är rätt speciella, wrapen går in i midjan och faller ut som en veckad volang och klänningen smiter åt runt ändan men är lite mer generös framtill. Men allt det där kommer nog att visas upp i någon annan blogg.:-) Jag behöver gå en ryggfotograferingskurs!!
   Samma här…blir säljare att tag framöver..ska ta tag i det bara..:-)
   kramar och ha en fin påsk!

 • Reply
  Helena
  April 20, 2011 at 11:12

  Åh de ser ju verkligen ursnygga ut!!! Jag vill ha dressen, men jag tycker att mycket jag har sett och känt på de senaste OM varit så tunna och sköra, och flera plagg som jag köpt från våren och sommarens kollektion bla Blue Skies dress och Utopian s/s blouse har gått sönder. Liksom tappat formen efter en timme…varit för tunna och klena. Hur upplever du superian? Är det sådär delikata att man knappt kan röra sig och om man rör sig så trillar allt av?
  Jag vet inte, jag börjar spana på old school Odd Molly…vill ha lite robustare bomull….som tål att tvättas. Men åh igen…så är de ju så snygga. Men en ifrån våren som jag inte kan få ur skallen är utopian dress dk old rose…har du sett den?
  Kram

  • Reply
   Lingon
   April 20, 2011 at 13:24

   Vad tråkigt att plagg har gått sönder för dig..jag har också haft en riktig otursvår med Odd Molly och det ligger en hel hög med plagg som måste fixas hemma i syhörnan så jag håller med dig. Men superian verkar rättså robust även om bomullen inte är det tjocka lakanstyget, jag skulle nog säga att den är lätt och ganska stark. Inga knappar som kan krångla endast ett par tryck knappar och det ingår en underkjol i den kortarmade klänningen som jag provade.
   Utopian dress har jag sett på Folk, den är underbar och man kan ha den som kappa också…men tyvärr hittar jag ingen bild i mitt arkiv, jag vet att jag tog en men den blev non förvisad till papperskorgen. Vet du om jag hinner ska jag dit och ta en bild till dig på den provad och allt..:-)
   kramar!

  Leave a Reply