28 In Klänningar, tunikor/ Odd Molly/ Provningar

Odd Molly – Patchwork embellished dress

Idag har jag varit både på Kappahl och Lindex på jeansjakt och här blommar det verkligen!

Det blev ett par denimisar från Lindex i mjukaste stretch så jag hoppas att de ska hålla ett tag. Fast är man som jag jeansfantom och har dom nästan varje dag så kan man kanske inte förvänta sig underverk i livslängd. Skönt att ha det fixat!!

tryck på bilden för att se en större. :-)

Efter jeansspaningen gick jag till Ajabaja för att kolla på ett par ka-ching trouser i dark Berry men kunde inte låta bli att prova Patchwork embellished dress och Lace patchwork wrap dress, två Odd Molly som jag inte fått tillfälle att prova tidigare. I Stockholm så orkade jag helt enkelt inte. :-) Så är det ibland. Idag ville jag mest känna hur blingklänningen skulle kännas på, hur den skulle falla och om det skulle klicka till i mitt Mollyhjärta. Och det gör det, jag blir så glad av klänningen men det blir inget köp än, jag har velat framochtillbaka hos Deepfling med den och avstår tills vidare. Däremot den fina lila Lace patchwork wrap dress var en positiv överraskning, lite längre klänning, bekväm och rymlig..nästan så jag skulle föredra en stl 2 istället för trean som jag provar. Till den hör den fina underklänningen på sista bilden till höger..en riktig pärla!!

Multiklänningen är i stl 2 så jag håller ihopa den försiktigt i sidan..min stl är slut hos Ajabajakids tyvärr..

underbara klänning!

Så var jag tvungen att leka lite med bilden. Jag gör dessa collage i picnik.com i fall någon är nyfiken på att prova. Här ser jag ut som en seriefigur, eller hur? :-)

I morgon ska jag försöka ge mig på Josannes utmaningar i efterskott, det vore så roligt att hänga på.

kramar och trevlig kväll!

L

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply
  Nena
  April 13, 2011 at 20:45

  Mmmmm, så fina bilder! Häftigt att åtminstone ha fått prova “guldklänningen”. Kan tänka mig att det är en speciell känsla att ha den på! Den lila klänningen bor hos mig, inköpt från deepfling så där sparade jag många sköna kronor…. Jag älskar den! Tor också man kan få användning för den vackra underklänningen i flera sammanhang. Gillar att den känns lite “finare” på något sätt, enkel men ändå väldigt arbetad. Stor i storlek som du säger. Velade när jag betställde och som tur var bestämde jag mig dör tvåan. Supernöjd med detta köp som ska invigas på sonens konfirmation är tanken!

  Jag köpte jeans i helgen. Hatar det verkligen, så jag säger som du, måtte de hålla lääääänge!
  Kram

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:28

   Åh lyckliga du som har den lila, jag bara älskade den och den fina underklänningen. Visst är det skönt när man kan gå ner en storlek? Jag provade inte tvåan mer än att jag svepte om mig överklänningen. Men det ska jag nog göra..:-) Tack för inspirationen att göra det. Synd att den är slut på Deepfling..:-)
   Ja må jeansen hålla lääänge..Hoppas att du visar upp dig i lila klänningen!

   kramar!

 • Reply
  Nena
  April 13, 2011 at 20:46

  Oj, hände nu??????

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:29

   det blev visst en dubbel..så kan det gå.
   kram

 • Reply
  Marie
  April 13, 2011 at 20:50

  OMG!! Vad fin du var i Lacen! Den satt som en smäck på dig! “Min” ligger fortfarande fint nedpackad i garderoben, har inte hört något från Deep fling än. Känner att den pockar på mig och vill bli provad en gång till :P Kram

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:31

   Prova på du bara! Vilken storlek är den i? Nyfiken….hihi.
   kramar och sov så gott!

   • Reply
    Marie
    April 13, 2011 at 21:47

    Det är stl 2 :) Kram

    • Reply
     Lingon
     April 13, 2011 at 22:06

     Kul! Jag kan tänka mig att köpa den av dig ska bara försöka prova en tvåa ordentligt. :-) Fast vi får väl vänta på vad deepfling säger så inte någon förtvivlad väntar på sitt drömplagg.
     kramar!♥

 • Reply
  Anne
  April 13, 2011 at 21:09

  Å blingklänningen är verkligen ljuvlig! Mycket listigt att dra upp “hänget” – nu ser den ju väldans mycket bättre ut i längd! Blir lite sugen trots allt ;)
  Ha det så gott och massa kramar!

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:33

   Hänget ville inte komma ner längre än så för den sitter så tajt över höfterna på mig. En trea eller fyra hade nog varit bäst för mig. Tycker att du var så fin i den! Tänk att vissa plagg blir man så glad av..

   kramar!!

 • Reply
  Hilde
  April 13, 2011 at 21:12

  Å vad snygg Lace patchwork wrap dress är på dig. Den är verkligen mycket finare på dig än på produktbilden. Blingklänningen är fin den med, men inte något för mig.
  Kram

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:36

   Tack Hilde, den lila är en riktig drömklänning. Något som jag ska tänka på och fantisera ett par dagar…jag tror den är jättefin på de flesta modeller.
   kramar och må gott!

 • Reply
  Too di Loo ♥
  April 13, 2011 at 21:27

  Vilken goding den dära omlottaktiga klänningen var på dej.. Verkligen supersöt på dej…En liten sötnos helt i din stil=)
  Kramarna så här en onsdagskväll:) kram kram fina:)

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:37

   kramarna tillbaka!

 • Reply
  Vivvi
  April 13, 2011 at 21:28

  Ååå, den där ljusblå saken har jag inte sett förr. Vad fin den var och med den andra under som jag inte heller sett (är jag lost eller lost) är ju outfiten komplett. Supersnygg var du i det.

  Kul om du hoppar på fotoutmaningen. Alltid kul att se :-)

  Kram
  /Vivvi

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:38


   Underklänningen hade varit fin att kunna köpa separat:-)
   Vi hörs i morgon!
   kramar

 • Reply
  Linda G
  April 13, 2011 at 21:32

  Herregud vilket begär jag får nu då! Vilken positiv överraskning wrap-klänningen är:) Kram

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 21:38

   ♥♥♥
   kramar

 • Reply
  chatarina
  April 13, 2011 at 21:56

  Hej! Vad mycket snyggt! Jag vill ha allt! Du passar superbra i alla kläder du visar!! Kramar

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 22:07

   Tack vad snällt sagt.♥♥
   kramar

 • Reply
  Nadia
  April 13, 2011 at 21:58

  Ljuvliga bägge två på dig! Guldet får mig att känna mig som en skata och bara VILL HA! Och då är jag ändå en silver/vit gulds-tjej…..
  Den lila har varit en doldis för mig men nu kom den till liv på dina bilder – känns som en väldigt användabar klänning – särskilt med en bonusunderklänning
  Kram!

  • Reply
   Lingon
   April 13, 2011 at 22:08

   ♥ en drömklänning som många andra. Visst blir man galen av allt guldigt!
   kramar♥♥

 • Reply
  Erika
  April 13, 2011 at 23:22

  Lace patchwork satt verkligen otroligt snyggt på dig! Kram

  • Reply
   Lingon
   April 14, 2011 at 13:21

   Tack Erika, det är en drömklänning!
   kramar!
   L

 • Reply
  Runa
  April 13, 2011 at 23:30

  Tackar, där kom den – provning av bling-klänningen! Finfin…men jag, precis som fler här, blir nästan mer sugen på den andra (för att inte tala om underklänningen, DEN skulle man slå klorna i direkt om det gick). Du är jättefin i båda två.! Kram

  • Reply
   Lingon
   April 14, 2011 at 13:22

   Ja, blingklänningen i all ära med det är nog den andra som står högst på önskelistan i dag. :-)
   Så mycket fint det finns….
   kramar och må så fint Runa,
   L

 • Reply
  Adela
  April 14, 2011 at 00:24

  Å du fina tjej vad snyggt detta var! Mmm… skulle själv vilja prova den;)
  Du passar superfint i blingen! Guldigt och härligt;)

  Kram kram!
  Adela

  • Reply
   Lingon
   April 14, 2011 at 13:22

   Hoppas att du får tillfälle att prova blingisen. Det är ju en upplevelse i sig.
   Ha en fin dag vackra du.
   Kramar

  Leave a Reply