13 In Längre inlägg med mycket bilder

Lite fotofrossa från Köpenhamn


En liten sammafattning då…:-) Jag är förresten fortfarande magsjuk :-( Buuuuh.

Vi fikar och kikar på blommor, Odd Mollybutiken såklart där jag avfärdar blingdressen för mig även om den är underbar, nu har jag provat en trea äntligen. En tebutik med kö ut på gatan. Lisbeth Dahls fina butik som ligger på Købmagergade 62 mitt på ströget. Fattar inte har jag missat förut. :-) :-) Den mörkbruna saken med en rosett på är en varmvattensflaska i bästa kalleankastil. Helt underbar! Sen blev det mat på italienska plejset och kanske där boven, grrrr kommer i från? Test av gitarrer i Aages musikaffär och jag förundras av att alla gitarrpedaler är gjorda i glada pasteller? Och att alla som jobbar i butiken har svart t-shirt…:-)

Önskar dig en trevlig kväll, jag ska ta en liten kort promenad och försöka må lite bättre.

Kramar!!

L

8 personer gillar detta inlägget.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Linda G
  April 17, 2011 at 21:12

  Otroligt fina bilder! Det mina ögon gillade allra mest var cupcakesen och dom lilavit-aktiga rosorna:) Kram!

 • Reply
  Hilde
  April 17, 2011 at 21:28

  Fantastiska bilder. Hoppas du kryar på dig.
  Kram

 • Reply
  Tonemor
  April 17, 2011 at 21:38

  Så mye fint å se! Kramar :)

 • Reply
  Karen
  April 17, 2011 at 23:20

  These pictures are a sweet treat for the eyes. The cupcakes are as beautiful as the flowers. Such a lovely city to take a stroll that I wish you felt better to enjoy it to the fullest.
  Stor Kram,
  Karen XOXO

 • Reply
  Att vara någons fru
  April 18, 2011 at 08:05

  Å, man bara måste älska Köpenhamn!

 • Reply
  Lingon
  April 18, 2011 at 10:34

  Hej Söta bloggvänner!
  Här kommer en stor kram till er och soliga hälsningar från Malmö, det bara strålar.

  KRAAAAAAM!! :)

 • Reply
  Lindi Loo
  April 18, 2011 at 12:59

  Ååååååååååååååååååååååååååååååååå…. Inte konstigt att danskarna är så bra på kläder och inredning… Ljuvliga bilder!
  Hoppas du snart kryar!
  Kramar från soliga 08.a land

  • Reply
   Lingon
   April 18, 2011 at 19:19

   Jag tänker krya på mig bums!
   Stora kramen..
   ha det bäst.

 • Reply
  Ina
  April 18, 2011 at 15:41

  Wow vilka bilder och vilka härliga färger, vilket ögongodis!!
  Kram Ina

  • Reply
   Lingon
   April 18, 2011 at 19:19

   Tack fina Ina,
   Kul att du gillar att titta på ögongodiset :-)
   kram
   L

 • Reply
  FinaTina
  April 18, 2011 at 16:57

  Ååååå DOM där sconesaktiga frallorna med chokladbitar i hade jag helt glömt bort. Jag nästan gråter nu när mina smaklökar kommer ihåg… Vemod vemod vemod, jag vill tillbaka!!!! Åtminstonde neråt Skåne o bo så jag har lättare att ta små utflykter dit. Undrar om jag kan baka något liknande… Tack för underbara bilder, det gör gott i själen…
  Stor kram/Tina

  • Reply
   Lingon
   April 18, 2011 at 19:20

   Ja, visst blir man lyrisk i gommen av att titta på dessa godbitar…
   Du får ta en utflykt till Köpenhamn och skåne vid tillfälle..Om jag hittar ett bra recept så kan jag lägga det här i bloggen. :-)
   kramar och må fint!

 • Reply
  annika
  April 18, 2011 at 22:27

  Åh, man blir ju sjuuuuk av att titta på dina fantastiska bilder. Den ena härligare än den andra. kram

 • Leave a Reply